Csiribiri koncert lesz Biatorbágyon Halász Judittal, a téli mesevilág a MÜPÁ sátorban kel életre. A Városligetben ronda pulcsis futáson jótékonykodhatunk, az óbudai Esernyősben társasjátékokkal ismerkedhetünk. Vácott a Dunakanyar Színházban Bodor Johanna regénye kel életre, Százhalombattán a Diótörőt adja elő a Szegedi Kortárs Balett.

Halász Judit Biatorbágyon

A „Csiribiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központban.

Csiribiri válogatás

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Recirquel téli mesevilág a MÜPA sátorban

Új cirkuszmese az ünnepekre. A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt várt a hatalmas, hólepte cirkuszi sátorba, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével keltek életre. 

Hólepte cirkuszi sátorban

Társasjátékos délután az Esernyősben

Ezen a délutánon a Mit Játsszunk? Társasjáték Ajánló Vlog játékmester csapata számos mai, modern, könnyen tanulható, nagy élményt adó társasjátékkal tanít meg bennünket játszani. Legyen az parti-játék, családi kaland vagy mélyebb, egymásra hangolódást kérő játék. Ezen a társasjátékos délutánon minden résztvevő találhat magának remek társasjátékokat, melyekből a helyszínen azonnal, akár többet is kipróbálhat.

Ronda pulcsis futás a Városligetben

Hatodik alkalommal gyűjtenek ajándékot rászorulóknak karácsonyi ronda pulcsiban Budapesten. Elő a ronda pulcsikat a szekrényből, a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében a megfelelő járványügyi intézkedések mellett Budapesten.

Nem baj, majd megértem – a Váci Dunakanyar Színházban

A nyolcvanas évek diktatúráját megidéző történet egy abszurd és kegyetlen korszak lenyomata. Egy korszaké, amelyben felnőni pusztító, és amit túlélni felemelő. Bodor Johanna nagysikerű önéletrajzi regénye alapján színpadra állította az Orlai Pordukció. Szereplők: Bánfalvi Eszter, Ötvös András, Kerekes Éva, Gyabronka József.

Interaktív előadás a társasjátékokról

A felszabadult játékos percek után pedig interaktív, izgalmas előadás következik a vlog vezetői: Győri Zoltán társasjáték tervező és Győri-Nádai Réka kreatív szakember előadásában.
Szó lesz a modern társasjátékokról, a társasjátékok fajtáiról, műfajokról, játékos-típusokról és arról, hogy mire érdemes odafigyelnünk.

Diótörő Százhalombattán

A Szegedi Kortárs Balett előadása a százhalombattai Barátság Kulturális Központ színháztermében. A Csajkovszkij E. T. A. Hoffmann: A diótörő és az egérkirály című meséje alapján írt mese-balettjében Marika egy diótörő bábot kap ajándékba karácsonyra. A kislány az este izgalmai után új játékával aludni tér. Álmában megelevenednek a nemrég átélt események képei, a bábok, játékok életre kelnek, a szobát egerek népesítik be. Megindul a kalandok sorozata…

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/biatorbagyjfmk