Csúnya baleset történt szombaton Szigetszentmiklóson a Gyári utcában. Egy autós sofőrje elvesztette az irányítást és egy cég telephelyére ugratott be az autójával, a feje tetején ált meg a Dacia.

Átszakította a kerítést

Kerítést átszakítva egy telephely udvarába hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután Szigetszentmiklóson, a Gyári utcában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók a helyszínen

Napi programajánlat Budapestről és környékéről, folyamatosan frissülő tartalommal. Ne maradj le te sem a legjobb helyekről, eseményekről. A részletekért kattints ide!

Kimászott a sofőr

A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Minden kifolyt az autó motorteréből

Lesodródott az útról

A baleset vélhetően úgy történt, hogy a Dacia sofőrje valamiért elvesztette az irányítást és lesodródott az útról.

Megdobta az árokpart

Az út menti árok nem mély, arra viszont pont megfelelő, hogy egy nagy sebességgel haladó autót megdobjon és rámpaként átfordítson.

Új kerítésre lesz szükség

Ezt se hagyd ki!

Helyismeret hiánya

A felborult autón horvátországi rendszám van, így elképzelhető, hogy a helyismeret hiánya is közrejátszott a balesetben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: PMKI Szigetszentmiklós HTP