Kútba esett és meghalt egy 3 éves kisfiú Hatvanban. Hiába érkezett a helyszínre a gyors segítség, a gyerek életét már nem tudták megmenteni. Néhány napja Budapesten, egy mocsaras területen tűnt el egy 13 éves kislány.

Tragédia Hatvanban

Meghalt egy 3 éves kisfiú, miután egy kézzel fúrt kútba esett. Az eset szombat délután történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a tragédia

Napi programajánlat Budapestről és környékéről, folyamatosan frissülő tartalommal. Ne maradj le te sem a legjobb helyekről, eseményekről. A részletekért kattints ide!

Nagy erőkkel jött a segítség

Az AgriaTv információi szerint a segítség nagy erőkkel érkezett, a gyermeket azonban nem tudták megmenteni.

A rendőrség megerősítette az információt

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy a bejelentés március 20-án érkezett arról, hogy egy három éves kisfiút baleset ért Hatvanban.

Több méter mély volt a kút

A rendőrség szerint a tragédia egy hétvégi telek udvarán történt. A kisfiú több méter mély kútba esett, melynek következtében életét vesztette. Az esetet a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Ezen a telken történt a tragédia

Ezen a telken esett a kútba a kisfiú – Forrás: Agria tv

Eltűnt egy kislány

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Kispesti Készenléti Polgárőrséget hétfő estefelé riasztották, hogy családi séta közben nyoma veszett egy 13 éves kislánynak Újpest szélén a Merzse-mocsárnál. 

200 fős mentőalakulat

A helyi polgárőrség közösségi-oldalán megjelent információk szerint a helyszínen rövid időn belül közel 200 fős kutatócsapat alakult a kislány keresésére.

Profi és önkéntes mentők

A keresőcsapatban polgárőrök, hivatásosok és más mentőalakulatok is részt vettek. Speciális reflektorokkal felszerelt terepjárók és quadok.

Nagy kérdés, hogyan tűnhetett el

Végül épségben megtalálták a kislányt. Arról nem szólt a tudósítás, hogyan vesztették el a szülők a 13 éves kislányt és azt sem közölték a nyilvánossággal, mikor, hol, milyen állapotban találták meg a gyermeket. Ebben az esetben a szülők felelőssége semmiképpen sem kerülhető meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ebben a kútban történt a tragédia – Forrás: police.hu