Eltűnt egy 3 éves gyerek vasárnap a Pilisben. A kutató mentők azonnal megkezdték a kisgyermek keresését, végül a környéken biciklizők találtak rá. Szombaton egy kisfiú halt meg, miután beesett egy kútba Hatvanban, szintén 3 éves volt.

Eltűnt gyerek

Vasárnap 14.00 után nemsokkal jött a riasztás a rendőrségről, hogy egy három év körüli kisgyermek eltűnt Piliscsaba és Pilisvörösvár között található Iluska forrás környékén. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt tűnt el a gyerek

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Rengetegen keresték a gyereket

A riasztástól számítva 30 percen belül, a Pilisvörösvári Rendőrőrs illetékességébe tartozó rendőrök, polgárőrök, hivatásos és önkéntes tűzoltók, közterület felügyelők a Pest megyei kutató mentők egy csapatot alkotva megkezdték a keresést.

Mentőcsapatok indulnak a gyermek felkutatására

Iluska forrás, eltűnt gyermek keresése
Iluska forrás, eltűnt gyermek keresése – Forrás: Facebook/Piliscsabai Polgárőr Egyesület

Kerékpárosok találtak rá

Piliscsabai Polgárőr Egyesület Facebook oldalán azt írja, hogy 15.00 után nemsokkal jött a hír hogy a gyermeket hegyi kerékpárosok épségben megtalálták. Hogy hogyan tűnt el a kisgyerek és kivel kirándult arról egyelőre nem közöltek semmilyen információt.

Tragédia Hatvanban

Meghalt egy 3 éves kisfiú, miután egy kézzel fúrt kútba esett. Az eset szombat délután történt. Az AgriaTv információi szerint a segítség nagy erőkkel érkezett, a gyermeket azonban nem tudták megmenteni.

Több méter mély volt a kút

A rendőrség szerint a tragédia egy hétvégi telek udvarán történt. A kisfiú több méter mély kútba esett, melynek következtében életét vesztette. Az esetet a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Két gyermek játszott az udvaron

A szomszédok szerint két gyermek játszott az udvaron. Az édesanya is kint volt az udvaron. Majd segítségkérő kiabálásokat hallottak.

Eltűnt egy kislány

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Kispesti Készenléti Polgárőrséget hétfő estefelé riasztották, hogy családi séta közben nyoma veszett egy 13 éves kislánynak Újpest szélén a Merzse-mocsárnál. 

Profi és önkéntes mentők

A keresőcsapatban polgárőrök, hivatásosok és más mentőalakulatok is részt vettek. Speciális reflektorokkal felszerelt terepjárók és quadok. Végül épségben megtalálták a kislányt. Itt sem derült ki, hogy milyen körülmények közt tűnt el a kislány. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Piliscsabai Polgárőr Egyesület