Ha nagyvárosban lakunk megfelelően kiépített infrastruktúrával, és mindenhova könnyen eljutunk tömegközlekedéssel, esetleg kerékpárral, akkor is adódhatnak olyan helyzetek az életben, amikor egy autó használata elengedhetetlen, vagy legalábbis nagyban megkönnyíti az életünket.

A RentBen portál segítségével a fővároson túl megoldhatjuk az autóbérlést Pécsen is, emellett persze számos nagyvárosban elérhető a szolgáltatás, így gyorsan és egyszerűen elintézhetjük a járműbérlést, ahol épp szükség van rá.

Első lépések

Első lépésként érdemes letölteni az applikációt, amelynek használata gyerekjáték, tele felhasználóbarát funkciókkal. Amint telepítettük az alkalmazást, az értesítések gondoskodnak róla, hogy ne maradjunk le semmiről. A foglalásunkkal kapcsolatos részletekről és az esetleges változásokról azonnal értesülünk, továbbá hasznos leírásokkal és tanácsokkal gazdagodhatunk az alkalmazást böngészve.

Miért érdemes itt autót bérelni?

Az alkalmazás letöltése után ingyen és egyszerűen tudjuk regisztrálni magunkat a felületre. Csupán személyes adataink megadására lesz szükség, valamint bankkártya adatokra a gyors fizetési folyamat érdekében. Ha ezzel végeztünk, indulhat a keresgélés. A hét minden napján, a nap 24 órájában lehetőségünk van válogatni az elérhető járművek között, és le is foglalhatjuk azokat bármikor. 

Ha az alkalmazáson keresztül bérelünk autót, teljes biztonságban érezhetjük magunkat a bérleti idő alatt. Az itt elérhető autók megbízható profilokról kerülnek fel, amelyekhez értékeléseket is találunk a felületen. Ezenkívül az itteni gépjárművek szinte kivétel nélkül rendelkeznek CASCO-val, ami életmentő tud lenni kellemetlen helyzetekben. Mindezt a teljes bérleti díj tartalmazza, nem kell külön tételként számolnunk vele.

Egyre több autó rendelkezik már asszisztencia-szolgáltatással is. Emiatt nem kell tartanunk attól, hogy egy váratlan meghibásodás esetén ott maradunk az út szélén, hiszen a szolgáltatásnak hála egy telefonhívásunkba kerül, és már úton is van a segítség.

Lemondás és a kaució kérdése

Bárkivel előfordulhat, hogy előre nem látott események miatt megváltoznak a tervei, és a már lefoglalt autóra még sincs szüksége, vagy esetleg másik kategóriára váltana. Ebben az esetben a foglalás lemondható, a rendszer pedig gondoskodik róla, hogy a foglalás díja mielőbb visszakerüljön a bérlőhöz.

Az autóbérléstől sokakat a nagy összegű kaució tántorít el, amit letétbe kell helyezni. A hagyományos autóbérlő cégeknél ezt az összeget a bérleti idő lejártával feloldják ugyan, ha mindent rendben találnak, de még ezután is sokszor heteket kell várni, amíg a pénz visszaér a számlánkra. A RentBen autómegosztó portálon találhatunk olyan járműveket, amiket kaució nélkül adnak bérbe. Külön szűrőt tudunk beállítani, hogy csak ezek jelenjenek meg.

Az autómegosztó tehát mindent tud, ami bérlőként fontos számunkra. Egyszerűséget és megbízhatóságot kínál elérhető áron.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a rentben.com oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.