Életveszélyesen megsérült a férfi akit üldözője a hajsza során árokba sodolt Gödöllőn. Aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt emeltek vádat az elkövető ellen.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A bonyolult eset 2017. febuárjáig nyúlik vissza, amikor egy szerelmi háromszög miatt romlott meg a két gödöllői férfi közötti kapcsolat. A sértett és a vádlott ráadásul rokonok.

A vádlott több millió forintnyi kártérítést követelt a sértettől a szerelmi bonyodalmakért, aki azonban nem volt hajlandó fizetni. Eleinte a vádlott halálos fenyegetéseket tett, majd tettlegességgé fajult az ügy.

Fél évvel később a sértett Gödöllőn Audiját vezetve intézte ügyeit, amikor a vádlott üldözőbe vette őt az Opeljével. Ekkor kezdődött a hajsza, amely majdnem a sértett életébe került. A két fél 90-100 km/órával haladt Gödöllő belterületén, majd a Szabadság úton érte utol a vádlott a sértett autóját, közölte az Ügyészség.

Forrás

A vádlott áldozata kocsijának bal hátsó sarkába vezette autóját, így a lökéstől az kipördült és tetejére állva az út melletti árokba fordult. A sértett kiesett az ülésből és eszméletét vesztette, de szerencsére egy járókelő értesítette a mentőket és a rendőrséget. A sértetten életmentő műtétet végeztek miután életveszélyes állapotban kórházba szállították.

Miután az árokba hajtotta a rokonát, a vádlott elhajtott a tett helyszínéről. Miután az autója rendszámát leszereltette egy háznál, elszökött. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki vele szemben, másnap maga jelentkezett 40 fős kírésettel a Pest Megyei Rendőrfőkapitányságon.