Az ünnepek utáni visszaállás sosem könnyű, főleg akkor nem, ha még egy forgalmi változás is történik a megszokott útvonalon.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Ez történt az Érd és Tárnok közötti 600 méteres szakaszában, mivel 2019. április 23-tól egészen április 26-ig a 7-es főút 22-es kilométerszelvényének térségében burkolatjavítás zajlik.

A javítás három részre oszlik, április 23. : burkolatmarás, április 24: aszfaltozásra előkészülés, április 25-26. maga az aszfaltozás történik, így jelentős mértékben változik a forgalom.

Ez annyiban befolyásolja a forgalmat, hogy félpályás útlezárás van és lesz évrényben, valamint jelzőlámpás forgalomirányítás lesz. A munkálatokat a reggeli- és délutáni csúcsidőszak utánra ütemezték, de mivel a 7-es főúton amúgy is nagy a forgalom így az arra járóknak számítaniuk kell némi fennakadásra és várakozásra.

A balesetek elkerülése végett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyomatékosan kéri az arra közlekedőket, hogy a kihelyezett forgalmi előjelzések és érvényben lévő sebességkorlátozásoknak megfelelően, fokozott óvatosággal közlekedjenek.

A felújítás 2019. április 23-26. között zajlik, azután viszont remélhetőleg minden zavar nélkül lehet majd újra használni mind a két sávot Érd és Tárnok között.