Az Xfaktorban feltűnt Mehringer Marcit és zenekarát súlyos baleset érte. Majka és a csapata úgy döntött, hogy a pénzügyi károkat megtérítik, megveszik nekik az új hangszereket.

Durva baleset

Ahogy írtunk róla, két nappal ezelőtt, amikor az Ördögkatlan Fesztiválra tartottak, nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett a Mehringer zenekar. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megsemmisültek a hangszerek

A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek – írja a Bors. „Nincs egyébként ezen mit szépíteni, Fricket életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, most is az intenzíven ápolják” – fogalmazott egy Instagramra feltöltött videóban a frontember, Mehringer Marci.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Segít Majka csapata

Még mindig a sokk hatása alatt vagyok! – kezdte Majka a balesetről szóló videójában. „Pusztító a léleknek! Nem elég, hogy a tested megsínyli a dolgot, még a lelked is, hogy nem tudsz azzal foglalkozni, ami esetleg erőt adna, hogy átvészeld ezeket az időket. A mi csapatunk vállalja, hogy az összes technikai dolgot, az összes hangszert megvesszük Marciéknak” – tette hozzá.

Majkáék előtt léptek fel

A Mehringer augusztus 3-án Kazincbarcikán lépett fel Majkáék előtt. Az ismert rapper aznap nem tudott találkozni a zenekarral vagy belehallgatni a koncertjükbe, de nagyon érdekelte a produkció, ezért másnap rájuk keresett – írja a Bors.

Hálás a zenekar

„Meglepődtem, olyan zeneiségek, olyan dallamok, olyan melódiák vannak benne” – mondta el Majka véleményét a srácok zenéjükről A Majorosék felajánlásáról szóló Instagram-poszt alatt a pórul járt zenekar tagjai is kifejezték hálájukat a zenész-tévésnek.

Köszönik

„Köszönjük szépen, ez a világot jelenti az egész bandának. Szavak nincsenek erre, óriási hála nektek, tényleg” − írta Németh Levente, a zenekar klipjeinek werkfotósa. A bejegyzés alatt Frick Péter családja is megjelent: Kedves Majka! A dobos családja vagyunk, igazán hálásak vagyunk, köszönjük a segítséget.

Jótékonykodnak

„Nagyon örültünk neki. Majkával korábban is beszéltem, nagyon kedves. Az a legszebb benne, hogy az adományok nagy része így megmarad, amit felajánlunk a szekszárdi mentőállomásnak és a Pécsi Klinikának. Örülünk neki, hogy ez a negatív dolog végül ”pozitívan” sült el” – mondta Mehringer Marci.

Nem lesz koncertjük idém

„A személyes károk kivételével mindent megtérítenek, minden hangszert, nem tudjuk, mennyi lesz a végösszeg, de majd elszámolunk. Viszont azt kimondhatjuk, hogy majdnem az egészét. Az idei összes koncertünk lemondódik. Hosszú hónapok kérdése, mire a dobosunk helyrejön” – kezdte a fiatal énekes.

Jobban van a dobos

„Az a legfontosabb, hogy 8-ból 8-an élünk, ez az igazi csoda” − tette hozzá a zenekar névadója. A dobosukat, Frick Pétert mentőhelikopter vitte el, 10 bordája és 2 csigolyája tört el. „A dobosunk a helyzethez képest jobban van” – mondta bizakodva Mehringer Marci, a zenekar énekese.

Balesetet szenvedett együttesével

A tizedik X-Faktor-évad egyik legnépszerűbb énekese Mehringer Marci volt, aki a legjobb négyig jutott a versengésben. Ezek után tovább folytatta az énekesi karrierjét, együttest is alapított és rendre járják az országot a nyári koncertszezonban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook