Különös módon született meg egy kislány Érden. Az édesanyja a házuktól számított első sarkon szülte meg Hannát, aki nagyon hamar világra akart jönni. A polgármester egy hét után adta át az anyakonyvi kivonatot a boldog szülőknek.

Meghökkentő történet

Érd polgármestere a közösségi médiában mesélte el anak a kislánynak a történetét, akinak ma adta át a születési anyakonyvi kivonatát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az édesapa mesélte el a történetet

Történet szerint Hanga édesanyja az éjszaka közepén érezte, hogy eljött az idő, indulni kell a kórházba. Pár perc alatt beültek az autójukba, betették az előre gondosan összekészített sporttáskát a csomagtartóba, és útnak eredtek a kórház felé.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hanga másképp gondolta

Alig a sarokig jutottak, mikor megindult a szülés. Azonnal hívták a mentőket, akik mindössze néhány perc alatt meg is érkeztek a családi házuk elé.

Menjen előre!

A mentőtiszt megbeszélte az édesapával, hogy a kórházban találkoznak, így ő elindult, míg Hanga édesanyját a mentőautóba kísérték. Az apuka ezek után sokáig várt. Elmondása szerint élete leghosszabb húsz perce volt, míg végre megérkezett a mentő.

Hamarabb jött a papa

Amíg a kórház előtt aggódott, a szülészorvos elmondta, hogy még sosem fordult elő, hogy az apa hamarabb érkezett volna meg egy szülésre, mint az anyuka. Akkor már sejteni lehetett, hogy a kisbaba nem kórházban jön a világra.

Az orvosnak igaza lett

Hanga az otthonuk előtt, a mentőautóban látta meg a napvilágot. Az édesanya elmondta, hogy ez érdi mentősök hibátlanul helyt álltak, mint emberileg, mint szakmailag.

Hivatalos lépés

A mai napon, legnagyobb örömömre, én adhattam át a legfiatalabb, legérdibb kislány születési anyakönyvi kivonatát – írja Csőzik László.

Vízilabdás lesz

Érdekesség, hogy Csőzik Lászlónak pont egy nappal korábba született meg a fia. Patrik hatalmas bébi, hiszen 67 centivel és 4,7 kilóval jött a világra augusztus 4-én.

Politikus feleség

Az édesanya Bősz Anett főpolgármester-helyettes, aki „hősiesen viselte a megpróbáltatásokat, de a termete miatt nagyon nehéz volt világra hoznia a babát. Szerencsére már mindketten jól vannak” – számolt be a családi öröméről Érd polgármestere.

A poszt

Címlapfotó Csőzik László Facebook-oldala.