Kisiklott a 47-es villamos a budafoki felüljárón a Városház tér irányába. Lehet, hogy síntörés történt, de egyelőre még nem zárták ki a túl nagy sebességet sem.

A Belvárosból jött

A Deák Ferenc térről a Városház térre tartó 47-es villamos a budafoki felüljárón, az elagázásnál lévő váltón balra fordulás közben 2 tengellyel kisiklott.

Lépésben kell itt haladni

A váltó hibáját a helyszínen nem állapították meg. A kisiklás oka jelenleg még ismeretlen. A váltón 5km/h sebességkorlátozás van érvényben a pálya állapota miatt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nehéz menet

A BudaPestkörnéyke.hu a helyszínről úgy értesült, hogy próbálják visszahúzni, de valószínűleg daru kell hozzá vagy emelő, a felsővezetekek miatt. Úgy tudjuk, senki sem sérült meg.

A villamos

BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Fejreáll a tömegközlekedés Budafok felé

A baleset érinti a 47, 56, 41 villamosokat is, magyarán pótlóbuszokra van szükség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Buszváltozás

Arról még tegnap írtunk, hogy a 22. kerületi lakók kérésének megfelelően a 213-as autóbusz az Albertfalva utca és a Bikás park megállók között a Fehérvári út-Etele út útvonalon közlekedik, és megáll az éjszakai buszok megállóiban – közölte a BKK.

Még ez is

Fogaskerekűvel ütközött egy autó Budapest XII. kerületében, a Mátyás király úton. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Villanyoszlop

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, a Doberdó úton. A baleset következtében az oszlop megdőlt, ezért a helyszínre riasztották az áramszolgáltató szakembereit is.

Ez is érdekelhet

Az utasoknak köszönheti az életét a nő, akit elgázolt az egyes villamos.

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.