Tegnap este elütött egy nőt az egyes villamos a Honvédkórháznál. A nő akkorát zuhant, hogy a villamos egyik utasának kellett újraéleszteni.

Piroson mentek át

A Budapestkörnyéke.hu információi szerint egy 30-40 év közötti pár jött haza egy koncertről csütörtökön a késő esti órákban. A gyalogátkelőn már pirosat mutatott a lámpa, de ők átsétáltak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem vették észre a villamost

A villamos akkor érkezett az Árpád híd felől és elütötte a nőt. A nő bezuhant a megállóba és beverte a fejét. A villamoson tartózkodó utasok közül egy fiatalember, akinek alapfokú egészségügyi végzettsége van, illetve egy orvos házaspár kezdték meg a nő újraélesztését. A nőnek több, mint egy percig nem volt pulzusa.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mentők a baleset helyszínén

Fotó: G.K.

Sokáig küzdöttek a mentők az életéért

Végül sikerült visszahozni őt, utána pedig a mentők sokáig próbálták stabilizálni, majd végül sikerült elszállítani a Honvédkórház traumatológiai osztályára.

Óriásit fékezett a villamos

Az újraélesztést végző férfi elmondta, munkából tartott hazafelé, kicsit már el is bóbiskolt, amikor a villamos akkorát fékezett, hogy majdnem kiesett az ülésből.

Fotó: G.K.

Nem várt

Leszállt, észrevette a megállóban fekvő nőt és rögtön cselekedett. Ő ezen a héten már a második újraélesztést végezte el, tegnapelőtt hajnalban a Blaha Lujza téren egy nagy sebességgel haladó autó gázolt el egy gyalogost, akit háromszor hoztak vissza az életbe, mire sikerrel jártak.

Zavarelhárítás

Fotó: G.K.

Nem járt a villamos

Az 1-es villamos helyett üzemzárásig pótlóbusz közlekedett a Göncz Árpád városközpont M és a Vágány utca / Róbert Károly körút megálló között, utána pedig az éjszakai járatokkal lehetett utazni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszíne – Fotó: G.K.