Eddig tisztázatlan körülmények között több autó összeütközött az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Ócsa térségében, a 26-os kilométernél. A baleset miatt egy sávon lehet közlekedni.

A baleset augusztus 16-án történt. Eddig tisztázatlan körülmények között több autó összeütközött az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, Ócsa térségében, a 26. kilométerszelvénynél. Az anyagi kárral végződő baleset miatt csak egy sávon haladhatnak a közlekedők.

Gyál térségében, szintén a főváros felé vezető oldalon, 11 óra 20 perc körül a 23. kilométerszelvénynél történt, személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset miatt lezárták a rendőrök a külső forgalmi sávot.

Az M0-s autóút déli szektorán, Dunaharasztinál araszolnak a járművek az M1-es autópálya irányába, ott 20-25 perc a menetidő növekedés.

Frissítés: Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 26-os és a 25-ös km-nél a korábbi balesetek helyszínén megszűnt a forgalomkorlátozás, viszont továbbra is hosszas araszolással érdemes számolni.

Az ellenkező oldalon, Röszke felé a 24-es km-nél történt egy újabb baleset. Ott egy sávon lépésben halad a forgalom.

Kiemelt kép: ilusztráció, forrás: Facebook