Baleset nehezíti a közlekedést az M0-áson a gyáli lehajtónál, de problémás az M0-ás még az M4-es csomópontnál, Vecsésnél és Dunaharasztinál is.

Az M0-s autóúton, a gyáli kihajtónál két teherautó ütközött össze az M3-as autópálya irányába vezető oldalon. A 34-es km-nél csak egy sávon halad péntek délelőtt a forgalom.

Az M4-es és az M0-s autóút csomópontjában karbantartási munkákat végeznek. Ezért az M4-es autóúton a Monor irányából érkezők nem tudnak az M0-sra felhajtani sem az M5-ös, sem pedig az M3-as autópálya felé, mert a csomóponti ágat lezárták.

Tovább kell haladni az autóút melletti ún. elosztó pályán és a következő, ecseri kijáratnál tudnak majd visszafordulni. A korlátozás várhatóan pénteken a délutáni órákig tart.

Az M0-s autóúton a gyáli és a vecsési kijárat között az M3-as autópálya felé vezető oldalon a belső sávot lezárták, mert a védőkorlátot javítják.

Dunaharasztiban, az 51-es főúton portáltábla karbantartás miatt lezárták a fél útpályát, a 17-es km-nél jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

FONTOS: Ezért a 7 ok miatt életveszélyes az M0-ás – Íme a halálos közlekedési elegy

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel a péntek délelőtti kamionbalesetről – Forrás: Facebook/Balesetinfó – Köszönjük a kép készítójének, hogy fotójával segíti mások hiteles és gyors tájékoztatását.