Beindult a hétfő reggeli csúcsforgalom Budapesten és környékén. Baleset nehezíti a közlekedést az M5-ös autópályán, de torlódások vannak szinte az összes forgalmasabb bevezetőn.

Baleset M5

Baleset miatt lassul le a forgalom az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Inárcs és Ócsa között, a 32-es km környezetében – írja az Útinform.

Torlódás M3, M0

Erős a forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Torlódásra kell készülni többek között az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól befelé, de már Hatvantól szakaszosan telítettek a sávok.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Erős a forgalom a 10-es úton

Lassú a haladás a 10-es főúton Solymárnál és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárás lesz az M3-on

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 12-es km-nél lévő benzinkutat a Szilas pihenőben, karbantartási munka miatt napközben lezárják. 

Zajvédőfalat építenek

Az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon a Dunakeszi csomópont előtt, 72-es km-nél zajvédőfalat telepítenek, a leálló sávot lezárták. Napközben a daruzási munka miatt a lehajtóág egy részét lezárják, torlódásra lehet számítani. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció