Szirénázó rendőrautók lepték el a Béke teret hétfő délután. Több mint harminc rendőr érkezett a helyszínre, lezárták a kerület központját.

Két banda csapott volna össze

Egyes információk szerint a Béke téren lévő konditeremben két banda készült összecsapni egymással. Mások úgy tudják, egy illegális boxmérkőzés helyszíne lett volna a terem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Negyvenen készültek a leszámolásra

Sokan voltak, körülbelül 40 fő készült a bunyóra. A rendőrök tudtára jutott, mire készülnek a konditeremben, még időben odaértek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megelőzték a bajt

Az egyenruhások nagy erőkkel kiszálltak a 13. kerület központjába és megakadályozták, hogy megtörténjen a harc – tudta meg a Blikk a helyszínen

Balhé Csepelen is

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról a napokban, hogy durva események történtek egy csepeli konditeremben. Egy 22 éves férfi összetűzésbe került a személyzettel és egy másik vendéggel, a támadó pisztolyt és kést is bevetett.

Szóváltásba keveredtek

A rendőrség információi szerint egy férfi keveredett szóváltásba január 25-én 11 óra 45 perc körül egy 21. kerületi edzőterem alkalmazottjával, akit a pult mögé szorított. 

Többször az irányába lőtt

A szóváltás során a terem egyik vendége sietett a nő segítségére, amikor az agresszív férfi egy gáz-riasztó fegyverrel többször is az irányába lőtt.

Előkerült egy kés is

Ez még nem volt elég: a támadó ezután egy kést is elővett, amivel megvágta a férfi kezét. Tette után elmenekült a helyszínről.

Könnyű sérüléssel megúszta

Az eset során a pultos nem, míg az őt védelmező férfi könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott a police.hu.

Három órán belül elfogták

A fővárosi rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek, majd megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását. A férfit végül három órán belül Budapest 9. kerületében elfogták és a 21. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak. A 22 éves szigetszentmiklósi férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció