Sokat ivott, és öngyilkossággal fenyegetőzött Kiskunfélegyháza polgármestere egy helyi étteremben – írja a Blikk. A polgármester nem cáfolta a történteket.

Balhézott a polgármester

Kiskunfélegyháza lakói nem mindennapi jelenetnek lehettek a szemtanúi: a központi szórakozóhelyen rendőri jelenlétbe torkollott egy dulakodásnak, aminek állítólag maga a polgármester volt állt a középpontjában.   A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felöntött a garatra

Csányi József minden valószínűség szerint kissé felöntött a garatra, majd egyesekbe belekötött, sőt, öngyilkossággal is fenyegetőzött, ami miatt behatoltak hozzá a hatóságok – írta meg a Blikk

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Öngyilkos akart lenni

„Úgy tudni, ittas volt, mivel a családi életében nem alakultak jól a dolgai. A hírek szerint azt hangoztatta, hogy véget vet az életének, s volt, akinek ezt meg is üzente. Ezután érkeztek ki az otthonához a mentők és a rendőrök” – mondta egy neve elhallgatását kérő helybéli.

Elköltözött otthonról

,,Tény, hogy Csányi József magánéleti válságáról már hónapok óta városszerte beszélnek. El is költözött otthonról. Én a múlt vasárnap este kaptam egy telefont, hogy valami balhé tört ki, az autóját is lefényképezték az említett söröző előtt. Azt mondták, tilosban parkolt, az elektromos autók töltésére fenntartott helyen. Utóbb azután értesültem arról is, hogy rendőrök és mentők is érkeztek a Kossuth utcába” – mesélte egy helyi képviselő is. 

Elvitték a mentők

December 17-én, a városvezető a házával szemközti pubban annyira berúgott, hogy kiabálni kezdett, volt némi dulakodás is, végül tűzoltók hatoltak be hozzá, majd mentő vitte el.

Nem cáfolta

A polgármester nem cáfolta, hogy sokat ivott, és öngyilkossággal fenyegetőzött a helyi étteremben. Az esetről azonban nem árult el részleteket.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Csányi József – Forrás: Facebook