Varga Viktor nemrég vett egy házat Budakalász határában, nem messze a Dunaparttól, amit el is kezdett felújítani. Úgy döntött, hogy a felújítás idejére az udvarában felhúz egy jurtát és abban lakik majd. Most azt is ellapte a víz.

Jurtában lakott

Gyorsan kiderült azonban, hogy olyannyira megkedvelte ezt a lakhatási formát, hogy nem is vágyott már arra, hogy házban éljen. „Ez az organikus forma azonnal magával ragadott, innentől kezdve nincs is kedvem sarkos házban lakni. Egyre jobban az organikusság felé haladok” –mondta Varga Viktor.

A Dunában mosakszik

Az énekes korábban arról is beszélt, hogy áram van a házban, víz viszont nincs, ezért a Dunát használja tisztálkodásra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Videót posztolt az áradásról

Varga Viktor néhány nappal ezelőtt már posztolt a Duna áradásáról, elmondta, hogy otthonát is veszélyezteti a víz, de imádkozik. Nem sokkal később viszont videóban mutatta meg, hogy otthona víz alá került.

Mindent ellepett a víz

“Immáron a házam és a jurtám újra a Dunáé. Az ember mindent csak bérelt, még a testét is” – írta Varga Viktor a videóhoz.

Egyedül épít házat

„Még egy év kell, hogy teljesen kész legyek, mert gyakorlatilag egyedül csinálom az egészet. Apukám segített, de leszakadtak a bicepszei, illetve a háta is meghúzódott, ezért ő már nem tud segíteni. Sajnos, jobb már nem lesz számára, de semmiképpen nem akarnám őt a további munkálatokkal terhelni” – mondta korábban Varga Viktor. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A saját műalkotása

„Fél éve mindennap reggel nyolctól hajnali négyig dolgozom. Nem érdekel a hideg, a meleg, keményen hajtom a munkát, nem sok pihenést adok magamnak. Nem állítom, hogy nem fárasztó, de számomra ez egy alkotói folyamat, olyan, mintha egy szobrot készítenék. Az új otthonom lesz az én műalkotásom” .

Kiemelt kép: Varga viktor háza – Forrás: Instagram