A Papp László Sportarénában Bangó Margit nagykoncertje, Pestújhelyen Bonyár Judit önálló estje, Érd-Simonpusztán Neoton koncert, a Zeneakadémián hegedűversenyek kínálnak remek szórakozást. Törökbálinton fergeteges jégfarsang, Kiskunlacházán a Kisvakond előadás várja a családokat. Csömörön a hagyományos hájastészta-versenyre nevezhetünk, Veresegyházon a Veres1 Színház előadásában az Apácák című darabon kacaghatunk szívből.

Bangó Margit 70 koncert a Papp László Sportarénában

A magyar nóták és cigánydalok királynője az utolsó nagykoncertjére a zenei sok színűséget hozza el közönségének. Az Arénában elhangzanak pályafutásának meghatározó dalai, legnagyobb slágerei, mint például a Halk zene szól az éjszakában, a Fekete bánat, a Hosszú fekete haj, az Álltam a hídon. A koncerten a Heureka Pop Orchestra Kamarazenekar, a Swing á la Django és Sárközy Lajos és Cigányzenekara kíséri majd.

Az utolsó nagykoncert

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

“KISVERÉB” Bonyár Judit Edith Piaf sanzonestje Pestújhelyen

Bonyár Judit nemzetközi színpadokat megjárt énekesnő, csellista és zeneszerző, több színház és a NeoFolk együttes tagja. 2006 óta Edith Piaf leghíresebb sanzonjait eredeti hangnemben és francia nyelven énekli zongora és gitár kísérettel a Pestújhelyi Közösségi Házban.

A sanzonkirálynő dalai

Az esten az ismert dalok mellett elhangoznak a „sanzonkirálynő” életrajzából vett önvallomások, melyek sanyarú gyermekkorától egészen haláláig betekintést adnak hányatatott sorsárba, szerelmeibe, a sanzonok kevésbé ismert hátterébe, történetbe. Ének: Bonyár Judit, zongora: Borisz Jaksov, gitár, mandolin: Hűvösvölgyi Péter.

Ének, zongora, gitár, mandolin

Farsang a jégen Törökbálinton

A farsangi időszak nem múlhat el jelmezek, játékok, zene és jókedv nélkül! Szeretettel várják a kicsiket és nagyokat a jégpályán – jelmezben vagy anélkül, korcsolyában vagy meleg csizmában – egy fergeteges farsangi csúszkálásra! A délután folyamán 16:30-tól a BudaSkate Sportegyesület és Hoffmann Korcsolya Akadémia utánpótlás versenyzőinek jégtánc bemutatójával nyitják meg a jég-parkettet, majd a legbátrabbak sorversenyen is kipróbálhatják magukat.

Fergeteges csúszkálás jégtáncbemutatóval

Kisvakond a Nagyvárosban, Kiskunlacházán

Közreműködnek Plásztán Anett és Czakó Ádám, a Madách Színház művészei.

Mesehajó produkció

Hájastészta parádé Csömörön

Idén az egészségügyi helyzetre való tekintettel ismét rendhagyó módon otthonról hozott süteményekkel, lekvárokkal várjuk a versenyzőket. Klasszikus rendezvény formájában idén nem, de a verseny zárt ajtók mögött ismét megrendezésre kerül, hogy a tehetséges sütemény készítők elnyerhessék jutalmukat.A zsűri elnöke Hargitai György mesterszakács.

Neoton koncert Érd-Simonpusztán

A Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház bemutatja a Szép nyári nap című musicalt.

Szép nyári nap

Apácák Veresegyházon

19 órakor Veresegyházon a Veres1 Színházban mutatják be az Apácák című zenés komédiát. Ötvenkét nővér arccal a mérgező levesében! Így talál rájuk egy balul elsült gombavacsora után a zárdába visszaérkező öt apáca, akik egy Bingo-party miatt maradtak le az „utolsó vacsoráról”. Elhatározzák, hogy a hirtelen megboldogult nővéreket méltó körülmények között búcsúztatják el. A temetéshez azonban rengeteg pénzre van szükség. Egy sugallatnak engedve vallásos témájú képeslapok gyártásába fognak. És bár a vállalkozás jól megy, az összeg így sem teljes. Végül egy adománygyűjtő előadást szerveznek, ahol ők maguk lépnek színpadra.

Thomas Zehetmair és a Concerto Budapest a Zeneakadémián

Schumann, Csajkovszkij és Berg hegedűversenyei Thomas Zehetmair és a Concerto Budapest a Zeneakadémián, vezényel Keller András.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/broadwayjegyiroda