Szinte lépésben halad a forgalom az M1-es autópálya Budapestről kivezető szakaszán. A térségben baleset történt, a 1-es főút is járhatalan. Az M0-áson 12 kilométeres a sor

Havonta már százezrek olvasnak minket! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését.  Klikk ide!

Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze nemrég az M1-es autópálya 22-es kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon.

A balesetben az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg.

Az összetört autók  forgalmi akadályt képeznek, ezért torlódásra kell számítani Biatorbágy térségében. 

Sokan az 1-es főutat használják alternatívaként, ezért Budaörstől az is szinte teljesen beállt. A környék ipari parkjaiból a kamionok már fel sem hajtanak az autópályára, ezért ott is óriási a torlódás.

Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felé, a terelt szakaszon, a 14-es km után egy kisteherautó sofőrje rosszullét miatt megállt a külső sávon. A helyszínelésnek, és a sávzárásnak vége, a forgalom azonban még jelentősen torlódik. A sor vége még mindig Törökbálintnál van,  vagyis  12 km hosszú. A menetidő növekedés több mint 2 óra. 

Kiemelt kép: illusztráció