Szerda este 21 órakor koncertet ad Will Smith a Bazilika előtt. A világsztárral többen is összefutottak a belvárosban, állítólag teljesen lazán járkál mindenfelé Budapesten, legutóbb a Szecskában bukkant fel.

Havonta már százezrek olvasnak minket! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését.  Klikk ide!

A színész napokkal ezelőtt érkezett Budapestre legújabb filmjének a Gemini Man című mozinak a nemzetközi bemutatójára.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A forgalmazó UIP-Duna-Film több mint 150 millió forintot költ a sok külföldi tudósító szállására, Will Smith és családja a Gresham-palotában szállnak meg.

A színésznek nagyon bejött a Gresham, a forgatás idején is ott lakott, de Budapest is tetszik neki, mert sokfelé feltűnik a városban. Legutóbb a Széchényi Fürdőben posztoltak vele.

https://www.instagram.com/p/B2zJiLUll_o/

Will Smith legújabb filmjét nem csak Budapesten, hanem a budai agglomerációban Pátyon is forgatta. A Pátyi Fenyvesben vettek fel egy jelenetet a filmből. Erről korábban ebben a cikkünkben írtunk.

A film fősztorijában egy bérgyilkos saját magára vadászik. Természetesen mindkettőt a világsztár alakítja. A mozit 2018-ban forgatták, most a bemutatóra ismét visszatért a főszereplő és hozta magával a sok-sok hollywood-i újságírót is.

https://www.instagram.com/p/B2hqt5IhPWF/

Kiemelt kép: Will Smith Budapesten – Részlet Will Smith instagramos videójából