Hat kamion és több autó ütközött össze Herceghalom térségében. A balesetben több autó kigyulladt és legalább húsz ember megsérült. Megérkeztek az első képek a helyszínről.

Tömegbaleset

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu az elsők között hírt adott róla, brutális tömegbaleset történt szombaton délután az M1-es autópályán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kamion ütközött személygépkocsikkal

A legfrissebb hírek szerint több személyautó és hat kamion ütközött össze a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban. A járművek közül több kigyulladt. A másik irányban, a Budapest elé vezető oldalon két gépkocsi ütközött össze. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. A Ripost szerint legalább húsz ember megsérült a tömegbalesetben.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Durva számok

A Katasztrófavédelem 16 óra 37 perckor kiadott közleménye szerint 32 személyautó, öt kisteherautó és hat kamion érintett az M1-es autópályán, Mány térségében történt balesetben, amely a sztráda 30-as kilométerszelvényénél, a Győr felé vezető irányban következett be. A járművek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. 

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Teljes lezárás

A rendőrök az M1-es autópályát mindkét irányban lezárták, hatalmas torlódás alakult ki a sztrádán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: a tömegbaleset helyszíne. Fotók: police.hu