Baleset történt az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon – adta hírül az Útinform.

Teljes lezárás

Az eddigi információk szerint a31-es km-nél történt a baleset, és mindkét irányba megállt a forgalom. A rendőrség kitereli a pálya teljes forgalmát, az 1-es főútra, a 27-es jelű Herceghalom, valamint a 39-es jelű Bicske csomópontnál. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Porviharok a sztrádán

Az erős, viharos szél nagy porviharokat kavar, ezért több autópálya szakaszon is csökkent látótávolságra, forgalomkorlátozásokra kell készülni tették hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A baleset helyszíne

Kamion és személygépkocsi ütközött

A helyszínről származó információk szerint egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze, és a karambol után mindkét jármű kigyulladt.

Mentőhelikopterek a helyszínen

Egy szemtanú szerint két mentőhelikopter is a helyszínen van, és „iszonyú fekete füst látható” a helyszínen.

Helyszíni felvétel

Fotó: Facebook

Tömegbaleset?

Egy dugóban ülő kommentelő néhány perccel ezelőtt azt írta: eddig 3 mentő, 2 tűzoltó, 3 baleseti és 3 rendőrautó ment el mellette. Ő pedig ül és vár az autójában.

Hatalmas a torlódás

Óriási a torlódás, több kilométeres a kocsisor mind a két oldalon, és egyelőre nem lehet tudni, mikor oldják fel az útzárat.

Itt a rendőrség közleménye

A rendőrség 15 óra 25 perckor kiadott közleménye szerint egy kamion és több autó ütközött össze Herceghalom térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 11-én 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon egy kamion és több személygépkocsi ütközött össze.

Több autó kigyulladt

Az elsődleges adatok szerint a balesetben több ember megsérült, illetve több autó is kigyulladt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: autopalyahirek.hu