Édesanyjához autózott az a 41 éves nő, akit Csömör közelében tarolt le egy száguldó mercis. A halálos baleset szombaton történt.

Az 500 lóerős kocsi az ütközésben úgy meggyűrte az Opelt, hogy az valósággal rácsavarodott a 41 éves nőre, akinek esélye sem volt túlélni az ütközést. A roncsból a tűzoltók kivágták, mentőhelikopter vitte a közeli kórházba, ám hiába volt a gyors segítség, nem élte túl a balesetet. A BudaPestkörnyeke.hu agglomerációs hírportál cikkét a balesetről ide kattintva tudod elérni.

„Én akkor értem a helyszínre, amikor a mentőhelikopter elvitte a testvéremet a kórházba. A baleset után nem sokkal az édesapám a tragédia helyszínén egy szelfiző párra lett figyelmes. Amikor rákérdezett, hogy mit csinálnak, ők azt mondták, hogy a luxusautós fiú ismerősei, ezért fényképezkednek. Amikor az apám elmondta, hogy nem sokkal korábban a lánya szenvedett ott balesetet, a két fiatal elszaladt” – mondta az áldozat testvére a Blikknek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az Opellel ellentétben a luxusautó megvédte a benne ülő 22 éves tulajdonosát.

„Úgy láttam, karcolások nélkül megúszta a karambolt, de alig állt a lábán, mintha tudatmódosító szerek hatása alatt lett volna – mondta az egyik szemtanú.

A Blikk információja szerint a fiatal tagadta, hogy ő vezette volna a Mercedest. Állítása szerint egy sofőrszolgálat alkalmazottjának adta át a volánt, ám rajta kívül nem láttak mást kiszállni az autóból. Lapunk úgy tudja, a balesetet okozó fiatal érvényes jogosítvány nélkül vezette az autót.

„ Imádja a sebességet, a szüleinek köszönheti, hogy ilyen bivalyerős kocsiban ülhet: az édesapja egy neves főorvos egy klinikán. A baráti társaságából többen figyelmeztették, nem lesz jó vége a száguldozásnak. Ő azonban nem hallgatott rájuk, a zsaruk el is vették a jogsiját korábban” – árulta el a balesetet okozó fiatal barátja, aki úgy tudja, hogy ismerőse a tragédia előtt kis híján egy másik autót is elsodort az úton.

A gödöllői rendőrök halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyomoznak.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Balesetinfó