Összeütközött két autó Budapest 10. kerületében, a Bihari utca és a Fertő utca sarkán. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A Bihari utcában félpályán halad a forgalom, a baleset azonban a villamosközlekedésben is akadályt okoz.

Figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést

A baleset-info.hu információi szerint a sötét színű Citroen C4 személyautó a Bihari utcán közlekedett Kőbányai úttól az Üllői út felé, amikor a gépkocsi vezetője a Fertő utcai kereszteződésben vélhetően figyelmen kívül hagyta a jelzőlámpa tilos jelzését, és behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a Fertő utcán szabályosan közlekedő KIA Sorento gépkocsival. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Gyalogátkelőre sodródott

Az ütközés során a KIA a villamos síneken található gyalogátkelőre sodródott, hatalmas szerencse, hogy az ütközés pillanatában nem közlekedett arra gyalogos.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Az egyik sofőr könnyebben sérült

Az eset során a C4 típusú autót vezető ázsiai férfi kézsérülést szenvedett. A helyszínelés, illetve a műszaki mentés idején a 3-as villamos helyett pótlóbusz közlekedett Kőbánya alsó vasútállomás és az Ecseri út M között.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Fiatal pár

A helyszínen tartózkodott a BudapestKörnyéke.hu tudósítója is, aki elmondta, hogy a KIA típusú autóban egy fiatal pár utazott.

Tegnap reggel halálos baleset történt a 11. kerületben

Mint ahogyan azt lapunk is megírta tragikus baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a Hegyalja úton. A baleset során ketten meghaltak, köztük egy fiatal lány is.

Ketten meghaltak

Mint megírtuk a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült. 

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

24 éves férfi és 22 éves nő az áldozatok

Az ATV információi szerint a Honda sofőrje, egy 24 éves férfi, és a mellette ülő 22 éves nő a baleset áldozatai. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

A család egy barátja megható szavakkal búcsúzott a fiatal lánytól

A fiatal lánytól a család egyik barátja megható sorokkal búcsúzott Facebook-oldalán, ahol képet is megosztott a lányról és a baleset helyszínéről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián