Másságáról vallott az X-Faktor egykori győztese. Kocsis Tibor 10 éve nyerte meg az RTL klub tehetségkutatóját, de soha nem beszélt magánéletéről. Most először mondta ki, hogy a férfiakhoz vonzódik. Nemrég Jordán Adél színésznő vallotta be, hogy egy nővel él együtt.

Egy férfival él együtt

A 2011-es X-Faktor győztese, D. Tóth Kriszta műsorában vallott arról, hogy már hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban egy férfival, és bár valójában ez nem volt titok, de nyíltan tény, hogy eddig még sosem mondta ki. Persze az énekes elmondta, ha valaki felmegy a közösségi oldalaira, akkor egyértelművé válhat a számára, hogy bizony ő egy férfi oldalán találta meg a boldogságot, de az való igaz, hogy ő ezt eddig nem mondta még ki. „Én csak simán nem mondtam ki. Nem hazudoztam” – mondta el a műsorban Tibó.

Nem provokáció

“Én szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, azért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok” – magyarázta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A műsor itt nézhető vissza:

Nem akart tovább várni

“Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.
Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni.”

Boldog

“Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni.
Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek!” – írta a műsort követően a közösségi oldalán Kocsis Tibor.

Itt a teljes poszt:

Jordán Adél is nemrég vallotta be

Itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk róla, hogy a színésznő néhány hete az életéről szóló színdarabjában vallotta be, hogy a lányokat szereti, erről ebben a cikkünkben írtunk részletesen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kocsis Tibor – Forrás: RTL Klub