Jordán Adél és párja Székely Kriszta rendező úgy döntött, hogy először és utoljára ad interjút kapcsolatukról. A színésznő néhány hete az életéről szóló színdarabjában vallotta be, hogy a lányokat szereti. Most arról is beszélt, hogy édesapja, Jordán Tamás mit szólt az új kapcsolatáról.

Jordán Adél vallomása

A BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy néhány hete Jordán Adél az életéről szóló színdarabjában vallotta be, hogy a lányokat szereti. Párja Székely Kriszta rendező. Adél és Kriszta most ez ELLE magazinnak beszéltek szerelmükről, saját bevallásuk szerint először és utoljára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Székely Kriszta korábban is vállalta másságát

Székely Kriszta szexuális beállítottsága már régebb óta ismert: nyitotta meg már a Prideot is. Azonban Jordán Adélról egészen eddig nem lehetett tudni, hogy a saját neméhez vonzódik, és azt is csak szűk körben tudták, hogy ők ketten egy párt alkotnak.

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

15 éve ismerik egymást

„Körülbelül tizenöt éve ismerjük egymást, Kriszta rendezett már engem korábban is, de egy Csehov-darabon dolgoztunk először komolyabban együtt. Azt éreztem, milyen jó a közelében lenni, és milyen rossz elválni tőle” – mondta Jordán Adél.

„Nagyon szeretem”

„Szenvedélyesen és mindent elsöprően szerettünk egymásba, de azt is tudtam, hogy nem akarok játszmázni vagy elaprózódni a körülmények hatására. Aztán kipróbáltam, hogy milyen az, ha csak úgy odaállok valaki elé, és azt mondom, hogy nagyon szeretem” – mondta Székely Kriszta.

Elmesélte családtagjainak

Az interjúban Jordán Adél részletesen beszél arról, hogy hogyan mondta el családjának, hogy az új párja egy nő. „Bejelentésnek nem nevezném, egyszerűen csak elmeséltem minden közeli családtagomnak, hogy én most kit szeretek”.

Jordán Tamás reakciója

„Apukámnál ez konkrétan úgy zajlott, hogy amikor elmondtam neki, hogy „szerelmes vagyok a Székely Krisztába”, azt válaszolta nagyon kedvesen, hogy „de hát ő most jön hozzánk Szombathelyre rendezni, mi van, ha én is szerelmes leszek belé?”

Szerelem Fenyő Ivánnal

Jordán Adél kapcsolatainak jelentős része férfiakkal zajlott. Még a színművészetin jött össze Fenyő Ivánnal, kapcsolatuk 5 évig tartott. A szerelemnek azonban Iván szeszélyes természete miatt lett vége.

Adél szakított

„Amikor Adél szakított velem, leültünk és elmondta, miért érzi úgy, hogy nem működik a kapcsolatunk. Azt mondta, köszönöm neked ezt a kapcsolatot, tudd, hogy nagyon szeretlek, de kérlek, engedj el! Olyan korrekt lány! Pedig én akkor bulizós életet éltem, megcsaltam, nem figyeltem rá – mondta nemrég egy tévéműsorban Fenyő Iván.

12 év után vált el

Jordán Adél és Keresztes Tamás 2008-ban a Katona József Színházban szerettek egymásba. Házasságukból született egy kisfiú. 11 évvel ezután derült ki, hogy kapcsolatuk zátonyra futott.

Nem akartam együtt dolgozni

Először Keresztes Tamás kért egy évados pihenőt, aztán pedig Jordán Adél jelezte, nem szeretne közös bemutatót vállalni Keresztessel, mert szeretné különválasztani a magánéletét és a munkáját.

Elfáradt a kapcsolatuk

Az akkor 39 éves színésznő a Nők Lapjában beszélt válásukról: „Elfáradt a házasságunk. Hosszú ideje gondolkodunk rajta, mi legyen, és nagyon lassan haladtunk ebben a dologban, mert mindketten nagyon féltünk az elválástól. Mostanra azonban megerősödtünk annyira, hogy képesek vagyunk intelligensen, békében elengedni egymást”.

Megtalálta önmagát

Jordán Adél az ELLE magazinban azt mondta, mostanra megtalálta önmagát, pedig útkeresése korántsem volt könnyű. „Megismertem, elfogadtam és megszerettem azt a nőt, aki vagyok”.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Jordán Adél – Forrás: youtube.com/Fix tv