Augusztus 5-én mutatták be a Jordán Adél című előadást, amely a színésznő életéről szólt. Ebben a színésznő coming outol, azaz bevallja, hogy a saját neméhez vonzódik.

15 éve saját magukat mutatják be

Ez volt a tizennegyedik, egyben az utolsó olyan előadás, amit a Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2003-ban végzett, Máté Gábor–Horvai István-osztály vitt színpadra. Az osztály tagjai 15 éve határozták el, hogy minden nyáron színpadra viszik az egyikük életét.

Az előadás

Hvg.hu írt az előadásról, amely egyik jelenetében a Székely Krisztát – a Katona József Színház rendezőjét – játszó színész odaáll a Lázár Katit (Lázár Kati Jordán Adél édesanyja) játszó színész elé, hogy elmondja neki: amióta egymásra találtak Adéllal, ők ketten őszintén szeretik egymást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ebben semmi sem stimmel

Az előadásbeli Lázár Kati erre azt feleli, hogy „de Adél lány, és te is lány vagy, és ebben semmi nem stimmel”.

A színházi anya elfogadja

A jelenet végén az anya mégis azt mondja: ha tényleg igaz, hogy ez a nő szereti, óvja és a párjaként boldoggá teszi a lányát, akkor az igazából épp elég is.

Ő lett az utolsó

Jordán Adél többször elmondta, örül, hogy csak most, utolsóként készült el a róla szóló előadás, mert mostanra jutott lelkileg olyan állapotba, ami már nagyjából rendben van, most áll rá igazán készen.

Egy hete már utalt rá

Jordán Adél egyébként pont egy hete Veiszer Alinda műsorában volt, amiben azt mondta: körülbelül egy, másfél héten belül megtörténik, beleáll a melegeket ért gyűlölethullámba, és a saját életéről fog beszélni.

Van gyermeke

Jordán Adél korábban 5 évig élt együtt Fenyő Ivánnal. Férje szintén színész, Keresztes Tamás volt. 2020 januárjában, 12 év együttélés után jelentették be szakításukat. Fiuk, Andor 2010. november 6-án született.

Amikor Jordán Adél énekel

A címlapkép Jordán Adél hivatalos Facebook-oldaláról származik