Ön is szeretne egy teraszt, erkélyt, ahol a komfort és a dizájn kéz a kézben jár? Akkor válasszon olyan ingatlant, amely napellenzővel van felszerelve! Eddig leginkább éttermek, kávézók vagy családi házak hasznos kiegészítői voltak ezen árnyékolók, de ma már egyre gyakrabban alkalmazzák őket társasházaknál is.

Amellett, hogy védenek az erős napsugárzástól és esztétikus látványt nyújtanak, az ingatlan értékét is növelik. Akár építési kivitelezőként, akár ingatlantulajdonosként keres hosszú távú megoldást az árnyékolásra, az Árnyékrendelő.hu napellenzői segíthetnek benne.

Társasházi teraszok népszerű kiegészítői

Napjaink jellemző építési eleme, hogy a lakásokhoz nagy, sokféle funkciót kielégítő teraszokat terveznek. Nyáron különösen hasznosak ezek az épületrészek: napozhatunk, pihenhetünk, de még baráti összejöveteleket is szervezhetünk ide.

A friss levegőn tartózkodást megkeserítheti, ha nincs megfelelő árnyékolási lehetőség. Hiába a nagy terasz, ha a kintlét nem komfortos, mert odatűz a nap! Ezt a problémát hidalják át a napellenzős ingatlanok, melyek dizájnos, egységes megjelenésükkel tökéletesen illeszkednek bármely utcaképbe.

Tartósság és megjelenés

Egy napellenző esetében különösen fontos, hogy tartós alapanyagból készüljön, és ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Ha ezeknek a feltételeknek megfelel a szerkezet, akkor CE és TÜV minősítést kap, és hosszabb távú garanciát is vállal a gyártó.

A ponyva esetében például az Árnyékrendelő.hu a Sattler termékeket forgalmazza. Ezek amellett, hogy magas minőségűek, ellenállnak az UV-sugárzásnak, vízlepergetők és a port is taszítják. Nem elhanyagolható, hogy gomba- és penészellenes bevonattal is el vannak látva. A porszórt alumínium és horganyzott acélidomok a szerkezetüket is stabillá teszik amit típustól függően akár 5 év garanciával is alátámasztunk.

Ha Ön az egyszerű, letisztult színeket szereti, arra is talál megoldást, de az sem jelent problémát, ha egy kicsit fel szeretné dobni az erkélye összképét! Vannak ugyanis több mint 200 egyszínű és csíkos napellenző ponyva választható.

Hogyan működtethető egy napellenző?

Léteznek kézi kurblival mozgatható vagy motoros, automata napellenzők. Utóbbiak használata sokkal kényelmesebb, és nagyobb felülettel rendelkező termékeknél kifejezetten ajánlott is. Vannak szél-, vagy rezgésérzékelővel felszerelt típusok is, amelyek a szél erősödése esetén automatikusan behúzzák az árnyékolót. Praktikus megoldás az NHK kivitel: ez manuálisan és gombnyomással egyaránt irányítható. Ilyenkor áramszünet esetén sem jelent gondot a napellenző biztonságba helyezése!

Ha Ön egy árnyékolóval felszerelt ingatlant választ, biztos lehet a maximális komfortban. Nemcsak a teraszon való tartózkodás kényelmét szolgálja egy napellenző, hanem amiatt sem aggódnia, hogy nyáron mennyire melegszik majd fel a lakás. Ennek köszönhetően a klímaberendezéseket sem kell majd olyan sokszor bekapcsolnia, ez amellett hogy jelentős költségeket is megtakaríthat a környezetünket is óvja. Nem beszélve az egyedi dizájnról, ami sokak számára vonzóvá teszi ezeket az otthonokat! A jó minőségű árnyékoló növeli otthona komfortját és értékét is.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az arnyekrendelo.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.