Este fél nyolckor az Örsről induló HÉV-en leült egy fiatal lánnyal szembe, rábámult és mocskos módon viselkedett, magát tapogatta – bizony ott. A lány feljelentést tett, a rendőrség most kiadták a feltételezett disznolkodó férfi képét.

A jelenleg rendelkezésre álló rendőrségi adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. szeptember 14-én 19 óra 20 perc körül Budapesten, az Örs vezér tere felé közlekedő csömöri HÉV-en leült egy fiatal lánnyal szemben, majd a lányt nézve előtte szeméremsértő módon viselkedett. A férfi a végállomáson leszállt a HÉV-ről, lement az aluljáróba és ismeretlen helyre távozott. 

A feltételezett elkövetőről felvétel készült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága jelenleg bűnügyi nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen szeméremsértés vétség miatt.

Állandó probléma az ilyen beteges viselkedés

Itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon alig egy hónappal ezelőtt irtunk utoljára undorító dolgot művelő férfiról. Akkor egy 16 éves diósdi lányt követett egy 25-30 én körüli, fekete ruhás férfi.

Amikor hátra pillantott a lány már közvetlenül mögötte volt és a férfi magát simogatta. Kiderült, hogy a maszkos férfi már több nőt is megtámadott akkor Diósdon és környékén.

Kiemelt kép: A feltételezett elkövető fotója – Forrás: Police.hu