Bántalmazta csecsemőjét egy Budapest környéki teleülése élő nő, mert az éjszaka sírt. A kislány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Végül túlélte a verést, de súlyos egészségkárosodással kell tovább élnie. Az anyát most ítélte el a Budapest Környéki Törvényszék.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

A négy hónapos kislány egyik éjszaka felsírt. Édesanyja bement hozzá a szobába, majd állítólag enni adott neki és visszafeküdt aludni. Reggelre a kisgyermek teste elernyedt, tónustalanná vált, ekkor az édesapa hívta a mentőket. Az asszony sem a férjének, sem a mentősöknek nem beszélt arról, hogy bántalmazta a gyereket. A Heim Pál Kórházban már azt mondta az orvosoknak, hogy a kislány leesett a pelenkázó asztalról.

A kisgyerek életveszélyes sérüléseket szenvedett, mivel koponyasérülést szenvedett és több végtagja is eltört. Élete végéig fogyatékos lesz.

A Halásztelken élő asszony szülése előtt pszichiátriai kezelés alatt állt. Terhessége elején nem is ment orvoshoz.

Az eset még 2016-ban történt, de csak most zárult le a ügy bírósági szakasza. A nőt 2 év szabadságvesztésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék, amelyet 5 év próbaidőre felfüggesztettek, valamint a szülői felügyeleti jogot is megvonták tőle.

Kiemelt kép: illusztráció/BudaPestkornyeke.hu