„Drága jó emberek, ne verjétek a parkolóőröket!” – kezdi bejegyzését a közösségi oldalán Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina.

Feljelentés

A polgármester a posztban ezen túlmenően így fogalmaz: „ők a munkájukat végzik, a közösség javára”, továbbá Baranyi Krisztina jobbulást kíván a érintett parkolóőrnek, és közli, hogy a rendőrségi feljelentést megtették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótdíj

Az eset részletei egy kissé homályosak, de a Telex azt írja, szerda délután négy órakor pótdíjazott a parkolóőr egy személyautót a Haller utcánál, a Kebab büfé közelében.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Türelmi időn belül

Az autó tulajdonosa ekkor odament hozzá, és megkérdezte, hogy most mit tud csinálni. A parkolóőr közölte vele, hogy ha vesz jegyet az automatából, akkor törölni lehet a pótdíjat, mivel türelmi időn belül van.

Ez is érdekelhet:

Nem viccel a bliccelőkkel tovább a főváros, alaposan megemeli a büntetést a BKK

Új jegyet vett

A férfi meg is vette az új parkolójegyet, de amikor a parkolóőrrel akarta töröltetni a pótdíjat, kiderült, hogy ő ezt nem tudja megtenni, mert a törlést csak az ügyfélszolgálaton tudják elintézni a jegy alapján.

Követni kezdte a parkolóőrt

A parkolóőr ezt követően továbbindult ellenőrizni, de az autós követni kezdte, és idegesen szitkozódva azzal vádolta őt, hogy ittas. Valamint továbbra is azt követelte, hogy vegye le az autójáról a kihelyezett pótdíjat.

Megütötte

Végül a Haller utca 12-nél tettlegességbe fordult a konfliktus, ugyanis az autós a parkolóőrhöz lépett kiabálva, erősen megragadta a jobb karját, megrángatta, majd tenyérrel erősen pofon vágta.

Meg is sérült

A parkolóőr jobb felkarján az eset után 2-3 cm-es véraláfutás keletkezett, az arcán érezte az ütés nyomát, az állcsúcsa érzékeny lett. Az ellenőrt egyébként megszondáztatták, az eredmény 0% lett – derül ki a portál cikkéből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Parkoló autók a 9. kerületben