Ritkán látható durva baleset történt hétfő este a Hungária körúton. Egy kisbuszt vezető sofőr rosszul lett, becsapódott egy autóba, ezzel több autó összetörésének láncreakcióját indította el.

Idősebb férfi a volánnál

Hétfő este egy Volkswagen Transporter kisbusz ment a Hungária körút zuglói szakaszán a Stadionok felé, egy idősebb férfival a volán mögött. Az OMV benzinkutat elhagyva egy Peugeot mögé ért, ezért balra sávot váltott, hogy megelőzze. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a balesetet okozó kisbusz

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Rosszul lett

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint a manőver közben a sofőr rosszul lett, elvesztette az eszméletét, és jobbra rántotta a kormányt. Az irányíthatatlanná vált kisbusz keresztül vágott a sávokon, majd fékezés nélkül a Hungária körút 110. előtt parkoló Skoda Octavia kombi hátuljába vágódott.

Alig ismerhető fel a Skoda

Hatalmas becsapódás

A Skoda hátsó része a hatalmas erejű becsapódás hatására tulajdonképpen megsemmisült, a roncs nekicsapódott az előtte parkoló Peugeot-nak, ezután felugratott a járdára, miközben a Peugeot az ott álló villanyoszlopnak ütközött, megpördült a tengelye körül, a Transporter pedig sodródás közben keresztbe fordult és az oldalával még egyszer a Peugeot-nak csapódott.

Totálkár

Láncreakció

A francia autó tovább csúszva az előtte álló Suzukinak sodródott, amely ettől szintén keresztbe fordult, eközben az előtte parkoló robogót a kétkerekű előtt álló Toyotának lökte, és ezzel ért véget a láncreakció.

Több autó összetört

Újraélesztés

A Volkswagen vezetőjét újra kellett éleszteni, amely szerencsére sikeresnek bizonyult, így a mentőszolgálat szakemberei végül kórházba tudták szállítani. Ő egyébként nem használta a biztonsági övét, így fejjel még a szélvédőnek is csapódott, aztán a helyszínelés során az is kiderült, hogy az övek nem is voltak működőképesek a Transporterben.

Semmi sem maradt a Skoda hátsó részéből

Elképedt tulajdonosok

A parkoló autók tulajdonosait sikerült megtalálni, ők elhűlve nézték, mi történt a járgányaikkal, a Skoda tulaja szinte fel sem ismerte a saját járművét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Láncreakció maradványa

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: GK