Az Aranytízben zenés-filmes darabot láthatunk, főszerepben Torkán Nóra és Klem Viktor. A Baltazár Színház a Klebelsberg Kulturkúriában Örkény egypercesekkel jelentkezik. A K11-ben a Király estek, a KisBécsben osztrák borutazás kínál remek szórakozást. A Svábhegyi Csillagvizsgálóból a csillagok közé kirándulhatunk, a Rózsadombon török kultúrában merülhetnek el a gyerkőcök.

MÚVILÁV – az Aranytízben a BALTAZÁR Színházért

Zenés – filmes – színdarab Trokán Nóra és Klem Viktor főszereplésével. Az 1998-ban alakult Baltazár Színház az egyetlen olyan színtársulat hazánkban, melynek tagjai értelmi sérült színészek. A Baltazár egyszerre lát el művészi és társadalmi feladatot, hiszen lehetőséget teremt sérült emberek számára, hogy tehetségüket megmutassák, a nézők számára pedig, hogy szembesüljenek e tehetséggel.

Jótékonysági előadás a Baltazár Színházért

A nehéz anyagi helyzetbe került Baltazár Színház segítésére jótékonysági MÚVILÁV előadást tart a KúlArt Produkció október 27-én, 19 órakor az Aranytíz Kultúrházban.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

A Klebelsberg Kulturkúriában

NÉZZÜNK BIZAKODVA A JÖVŐBE! – A BALTAZÁR SZÍNHÁZ ELŐADÁSA

A Klebelsberg Kulturkúriában Örkény egypercesei több percben, zenével A Baltazár Színház színészei Müller Péter Sziámival és Kováts Krisztával kiegészülve játszanak el mindent.

Király estek a K11-ben

Király estek – Kamarás Iván, Schell Judit, Prieger Zsolt társaságában a K11 Művészeti és Kulturális Központban.

Öt pincészet öt bora

Ausztria körutazás a KisBécsben

Öt különböző pincészettől, öt szőlőfajtát kóstolhatunk, négy borrégióból a KisBécsben. Lesz 2013-as pezsgő, 2016-os chardonnay, de bio tétel és persze zöldveltelini, rajnai rizling sem maradhat el. Boriskolásoknak és szakmabelieknek is sok szeretettel ajánljuk! Asztalfoglalás szükséges.

Élő Csillagászat – Kiss Lászlóval

Élő közvetítés a Svábhegyi Csillagvizsgálóból, 40 perc előadás, majd 20 perc kérdezz-felelek. Kiss László csillagász, Széchenyi-díjas akadémikus, a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója fogja elkalauzolni az érdeklődőket a csillagok világába. Utazzunk messze a képzeletünk és az előadás segítségével, pillantsunk bele a világűr titkaiba a mindenki számára érthető előadáson.

A Svábhegyi Csillagvizsgálóból

Őszi szüneti programok a Gül baba türbéjében

Őszi szünet a Gül Baba Kulturális Központ és Kiállítóhelyen: „Mesés Türbe Túrák” Kovács Gergő, miniatúrafestő műhely, török oskola, muszka varrás, török konyha, serbet készítés, kínálás.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook /klem.viktor.1