Kigyulladt autó, egymásnak csapódó karosszériák, nem bekötött utas súlyos fejsérülése, vér és mentőhelikopter. Drámai baleset történt Szigetszentmiklós közelében kedd délután. Nézni is rossz a képeket, viszont a tanulság az, hogy a biztonsági övet mindig be kell kötni. Talán a Skoda sofőrje is jobban megúszta volna ezt a balesetet.

Nem állt meg a táblánál

Egy Mercedes kombi ment kedd délután a szigetszentmiklósi ipari park területén, a Leshegy utcán, amikor az 5103-as bekötőút kereszteződéséhez érve nem vette észre az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát, és lassítás nélkül behajtott a csomópontba, ahol egy Szigetszentmiklós felől szabályosan érkező Cupra (Seat Ateca) egyterűbe rohant. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Drámai fotó a balesetről

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Lángra lobbant az autó

A karambol hatására a Cupra áttért a menetirány szerint bal oldalra, ahol félig frontálisan az M0-s felüljáró felől érkező Skoda Feliciának csapódott. Ezzel párhuzamosan a nagy erejű ütközés hatására a kombi Mercedes megpördült, majd lángra lobbant és teljesen kiégett.

Így égett a Mercedes

Forrás: Facebook/Balesetinfo

Koponyasérülés

A Mercedes balesetet okozó vezetője saját erejéből ki tudott szállni a roncsból, vélhetően még azelőtt, hogy a jármű kigyulladt volna, a Skodában utazók közül két férfi könnyebben sérült, míg a Seatban ülő férfit a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a jobb hátsó ajtó levágásával tudták kiszabadítani, őt életveszélyes koponyasérüléssel mentőhelikopter szállította kórházba.

Ennyi maradt a Merciből

Nem volt bekötve

Szemtanúk beszámolója alapján a Seat vezetője nem használta a biztonsági övet, ezért sérült meg ilyen súlyosan. A baleset miatt az M0-s felett átvezető felüljáró több órára lezárásra került, emiatt jónéhány kamion vesztegelt ott órákig pár méterre a célállomástól, ráadásul az amúgy is teljesen bedugult M0-s autóúton meg nagyobb torlódást okozott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem volt bekötve a Skoda sofőrje

Mentőautó és helikopter is érkezett a sérültért

Forrás: Facebook/Balesetinfo

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/KéGá