Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Dunakeszin majdnem elsüllyedtek az autók, rengeteg eső esett

A vasárnap délutáni felhőszakadásból Dunakeszire is jutott. A város mélyebben fekvő területét szinte elöntötte a víz, az autósok majdnem elsüllyedtek. Nem először történt ilyen Dunakeszin.

Rövid idő alatt óriási mennyiségű csapadék hullott le vasárnap délután Budapesten és környékén. Dunakeszin a sok esővizet nem tudta elvezetni a csatornarendszer így az összegyűlt a mélyebben fekvő utcákban.

Az alábbi videón jól látszik, hogy az autók épp csak át tudtak menni a hatalmasra duzzadt pocsolyán, amely nagy területen öntötte el az egyik utcát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Volt már ilyen Dunakeszin

Dunakeszin nem példanélküli az, ami most vasárnap történt. Egy évvel ezelőtt írtunk arról itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, hogy Jégeső is kísérte a fővárostól nyugatra kipattanó, majd Budapestet is bekebelező zivatarcellákat. A viharok környékén erős széllökések is előfordultak.

Dunakeszi 2019. júliusában

Akkor a Toldi lakóparkot szinte elöntötte a víz, egy gyártelepi hölgy pedig arról számolt be, hogy a virágait letarolta a jég. A Fóti és az Árpád út lakói is sok jégesős képet posztoltak, a Huszka Jenő utcát pedig szinte teljesen ellepte a víz. Ez látszik a fenti képünkön, amelyet Ütő Orsolya osztott meg a Facebookon, köszönet érte!

Magyarországon a június a legcsapadékosabb hónap, igaz sok eső esik általában májusban és júliusban is. Magyarországon az évi átlagos csapadék 500-750 mm, ebből ma 35 mm érkezett Dunakeszire.

Ilyet még nem láttál! Katasztrófa a 10-es útnál, valósággal felszántotta az aszfaltot a vihar

A viharzóna heves csapadékot zúdított a 10-es út környékére, az egyik utca aszfaltját rámosta a főútra…Itt a teljes cikk!

Durva jégesővel érkezett a vihar, elöntötte a víz a Keleti aluljáróját, leállt több vonalon a vonatközlekedés

Gondok vannak a vasúti közlekedéssel, a Keleti pályaudvar aluljáróját elöntötte a víz és…Itt a teljes cikk

Kiemelt kép: részlet a dunakeszin felvett videóból

Exit mobile version