Döbbenet, hogy mit meg nem engednek maguknak egyesek, csak azért, mert egy jó nagy autóban ülnek. Egy ezüst színű pick up befékezett egy kis Toyota Yaris előtt az M0-án Csömörnél, mert nem tetszett neki, ahogy azt a vétlen nő vezeti. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Fékbe taposott

A videón jól látszik, hogy igazi szemét módon a fékbe taposott a pick up, a mögötte haladó szerencsétlen asszony pedig elrántotta a kormányt. Ezután szalagkorlátnak ütközött, majd összetörte a mögötte haladó autót, amelynek a fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

A nagylegény lelépett

A bátor büntető fékező elmenekült, a rendőrség keresi. Szerencsére az autópályák és autóutak jól be vannak kamerázva, vélhetően nem lesz nehéz dolga a rendőröknek, bízunk abban, hogy beszámolnak a szemétláda elfogásáról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Darabokra tört

A TV2 videóján jól látszik, ahogy a bekamerázott autó métereken át tolta maga előtt a Toyotát, és végül a leállósávban tudtak megállni. Az autó darabokra tört.

Kórházba került a sofőr

A Toyota totálkáros lett, sofőrjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba. A büntetőfékező elhajtott, a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított büntetőeljárást a vétkes sofőr ellen, és a baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Sok év börtönt kaphat

Korábban írtunk már több büntetőfékezésről, a legismertebb a néhai Berki Krisztián ügye volt. Akkor kiderült, hogy egy ilyen felvétellel mindent lehet bizonyítani a bíróságon. Ha a most büntetőfékező sofőrt elfogják évekre börtönbe kerülhet. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt a videó a büntetőfékezésről

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból