Egy Volkswagen Golf V sofőrje elvesztette az uralmát az autója felett. Előbb egy kerítést, majd egy oszlopot is kidöntött. A kidőlt oszloppal együtt két másik is ledőlt.

A baleset körülményeiről

A tegnap Vecsésen történt balesetet követően nem sokkal később hasonló, de kevésbé súlyos baleset történt Szigetszentmiklóson, a Csépi úton, ahol 30 kilométer per órás sebességkorlátozás van a szűk út és a lakóövezet miatt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez a Volkswagen ütközött előbb egy kerítésnek, majd egy oszlopnak

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Helyszíni fotó

Fotó a baleset helyszínéről

Vélhetően ittas volt az autós sofőrje

Itt a Parittya utcánál egy Golf V sodródott ki a Mű út felől érkezve, miután a (vélhetően) ittas fiatal sofőr elvesztette uralmát járműve felett, kidöntött egy kerítést, majd egy beton villanyoszlopot, amely dőlés közben magával rántott másik két villanyoszlopot is.

Fényképen az elképesztő pusztítás

Komoly károk keletkeztek a baleset következtében

Egy fénykép a baleset helyszínéről

Kidőlt oszlopok a helyszínen

Egy fiatal személy vezette a Volkswagent

A fiatal sofőrt a rendőrök a helyszíni légalkoholos teszt után előállították, majd elszállították. Az elektromos művek szakemberei elmondták, hogy a helyreállítási munkálatok várhatóan a vasárnap kora délutáni órákra fognak befejeződni, ezért addig nem lesz áram a környéken, ugyanis a vállalkozó éjjel még a vecsési oszlop cseréjét végezte, majd utána megy vissza a központba, hogy felvegye az újabb oszlopot, és ezután tud elindulni Szigetszentmiklósra. A munkálatok jelenleg is zajlanak, ezért a Csépi út ezen szakasza még most is le van zárva. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset-info.hu, HAHO Bucka Facebook-csoport