Megérkezett a tél, vele együtt pedig a cudar útviszonyok köszöntöttek Budapestre és környékére. Csütörtök délután egy hátsókerék meghajtású BMW akadt el a Budakeszi úton, óriási torlódást okozott.

Elakadt a BMW

Csütörtök délután Budakeszi irányából a főváros felé haladt 1-es BMW-vel egy hölgy. A latyakos, csúszós úton a hátsókerék meghajtású autó kerekei kipörögtek, elakadt, nem tudott tovább haladni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hiába nyomta a gázt

A volánnál egy szőke hölgy ült, láthatóan kétségbeesetten próbálta nyomni a gázt, de a BMW nem tudott menni. Bekapcsolta a vészvillogót az autók pedig elkezdték kerülgetni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Óriási torlódás

Rövid idő alatt óriási torlódás alakult ki. A BMW A Szép Juhászné út és Budakeszi között akadt el, mégis egészen a Lauderig állt a sor a főváros felől.

Lelassult a közlekedés

A latyakos, esős, néhol havas, havasesős időben jelentősen lelassult a közlekedés. A fővárosi és az agglomerációs utakon alakulnak a torlódások, hiszen a rossz útviszonyok miatt mindenki sokkal lassabban halad.

Riasztást adtak ki

Közben Budapestre és térségére az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki a jelentős havazás miatt. Több helyen viszont ónos eső, fagyott eső teszi rendkívűl csúszóssá az utakat.

Holnap kisüthet a nap

Az Időkép.hu előrejelzése szerint pénteken még keleten lehet gyenge eső, a Dunántúlon kisüt a nap. Néhol nehezen oszlik fel a reggeli pára, köd. A minimum-hőmérséklet -9 és +2 fok, a csúcshőmérséklet -1 és +5 fok között alakulhat.

Szombaton is napos idő lesz Budapesten és környékén

Szombaton többfelé ködös lesz a reggel. Az ország nagy részén nem fog esni, a déli tájakon viszont kevés havas eső, eső valószínű. Napközben feltámad a szél, mely vasárnapra viharossá fokozódik.

Vasárnap ismét csapadékos lesz

Vasárnap a Dunától keletre nagy területen eshet. A hőmérséklet függvényében eső, havas eső, hó válthatják egymást. Viharos északi szélre kell készülni, a maximumok mindenhol 5 fok alatt maradnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Latyakos úton elakadt BMW – Fotó: BPK