Az Omega frontemberének, Kóbor Jánosnak a 14 éves kislánya, Léna ma szívbemarkoló sorokat osztott meg a közösségi-oldalán. Elbúcsúzott szeretett édesapjától, akinek a hamvait nemsokára a Balatonba szórják.

Nem fog hazajönni

„Már az angyalok vigyáznak szeretett Édesapukámra fent a menyben. Minden olyan gyorsan történt. Még nem tudtam felfogni, hogy soha többe nem fog hazajönni, és átölelni. Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem. Hirtelen, egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gondtalan vitorlázások

Látom a tv-ben, az újságcikkekben, a sok megemlékezést Rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket. Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem.” – írja Kóbor János kislánya, majd így folytatja:

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Fogod a kezemet

„Még előttem van az egész élet, de tudom, hogy mindig itt leszel és fogod a kezemet, és sosem engeded el. Szívem sosem fog elfelejteni, mindig itt leszel lélekben. A ballagásomon, az első napomon a gimiben, a diplomaosztómon, az esküvőmön, a gyermekeim születésnapjain, a legboldogabb, és a legszomorúbb napjaimon is.

Vigyázol ránk

Amikor felnézek a csillagokra, te fentről az égben lebegők csarnokából, vagy “Gammapolisból” nézel le, és vigyázol ránk. Sosem fogom elfelejteni, az illatodat, a szemedet, a mosolyodat, ahogy a színpadon énekeltél, és azt ahogy édesanyukámra és rám néztél!

Vilákörüli turné a fellegekben

Biztos vagyok benne, hogy éppen egy fellegi világkörüli turnén vagy Freddie Mercury-val, egy “Éjféli koncerten”, vagy a legnagyobb hullámokat szeled valahol a “Hajnali óceánon”, és újra találkoztál a “Gyöngyhajú lánnyal“. “Fekete pillangók” röpdösnek körülötted es “Régi csibészekkel” nevetgéltek.

Gondnélküli felhők között

A végtelen nyugalmak fellegében, a gondnélküli felhők között tudom, hogy jobb már Neked. Minden elvesztett barátoddal, családtagoddal újra együtt lehetsz.” – írja Léna.

Örök legenda

Kóbor János kislánya így folytatja: „Rengeteg mindent elértél életed során, és örökké egy legenda maradsz itt a földi világon. Egy olyan csoda voltál, vagy és leszel, akire emberek milliói néznek fel és imádnak. De a legnagyobb rajongód mégis én vagyok!” – írja a zenész kislánya.

Fantasztikus apuka

Léna hozzáteszi: „Nálad fantasztikusabb apukát el sem képzelhettem volna. Hálás vagyok a Jó Istenkének, hogy ennyi éven keresztül együtt lehettünk. Már most nagyon hiányzol, de tudom, hogy majd egyszer úgyis fogunk még találkozni. Addig is, ha le tudsz jönni hozzánk néha, tedd meg kérlek! Adj néhány jelet, hogy jól vagy. A szeretet mindennél erősebb! Nagyon szeretlek: Léna” – zárta sorait Kóbor János kislánya.

Elbúcsúzhatnak a rajongók

December 17-én 19 órakor gyászmise lesz Kóbor Jánosért szintén a Szent István Bazilikában – közölte az Omega a Facebook-oldalán.

Ezt kérte Kóbor János

Az Omega énekese még februárban beszélt arról, hogy zenésztársai halálának árnyékában ő maga is óhatatlanul el-elgondolkozik az elmúláson. Ekkor árulta el: noha nem készül a halálra, már most kikötötte, hogyan búcsúzzanak majd tőle a szerettei.

A Balatonba szórják a hamvait

„A temetésekről úgy jöttem el, hogy óhatatlanul már az elkerülhetetlenről, a sajátomról gondolkodtam. Hamvasztás lesz, ez nem kétséges. Helikopter, Balaton közepe, szórás. Igen, engem szórjanak a Balatonba és kész! És hogy egy kicsit morbidok legyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának” – mondta akkor Kóbor János.

Ne menjen senki a házukhoz

A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant. Több rajongó is megjelent Kóborék törökbálinti házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket – mondta az Omega menedzsere.

Elkapta a koronavírust

A zenész pár hete került kórházba, miután elkapta a koronavírust. Állapota napról-napra romlott, ezért mélyaltatásban tartották, gépek segítségével lélegzett. Korábban arról beszélt, hogy ő bízik az immunrendszerében, ezért nem oltatja be magát. Hétfőn halt meg. Kóbor János haláláról szóló cikkeinket ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: Kóbor János az akkor még pici Lénával – Forrás: Facebook/Kóbor Léna