Kényelmesen autózott a bácsi a Fordjával, nem vette észre a stop-táblát, ezért a szabályosan közlekedő Suzuki már nem tudta kikerülni.

Elbambult

Információink szerint kedden egy idősebb úr haladt Ford Mondeojával, két utassal a fedélzeten a 20. kerületi Alsó Határúton a Török Flóris utca irányába. A Vörösmarty utcánál egy kissé elbambult, így a stop-tábla ellenére nyugodt lélekkel behajtott a kereszteződésbe, ahol neki balról egy Suzuki közeledett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört a Suzuki eleje

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megpördült az úton

A vétlen autó vezetője már semmit sem tudott tenni, mivel túl közel volt a Fordhoz, így annak bal oldalába hajtott, majd megpördült, a Mondeo pedig tovább haladt és az Alsó határúton keresztben állt meg.

Behorpadt a Ford oldala

Fájdalmaik lettek

A Fordban mindenki használta a biztonsági övét, de a két utasnak a nagy erejű rántástól fájdalmai keletkeztek, őket kivizsgálásra kórházba szállították a mentők, a balesetet okozó vezető viszont úgy döntött, a helyszínen marad.

Törmelék az úton

Súlyosan sérült

A Suzuki férfi sofőrje és utasa is azt állította, be voltak kötve, ám a szélvédő állapota nem erre utal, amellyel a sofőr feje találkozott a karambol utáni másodpercekben. Ő vélhetően súlyosan sérült, de utasát is elszállították a mentőszolgálat szakemberei, azaz összesen négy személy került kórházba a helyszínről.

Nem sok maradt a Suzuki elejéből

Elismerte a hibát

A Ford sofőrje nem állt semmilyen tudatmódosító hatása alatt, és azonnal elismerte, hogy ő hibázott. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik áramtalanították a két autót, majd kézi erővel megszüntették a forgalmi akadályt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K