Elgázolt egy embert a metró a Széll Kálmán téren. Az utasokat pótlóbuszok szállítják.

Gázolt a metró

Elgázolt egy embert a 2-es metró Budapest 2. kerületében, a Széll Kálmán téri állomáson, az Örs vezér tere felé vezető vonalon. Az érintett szakaszt áramtalanították. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A baleset után nemsokkal kiderült, az áldozat egy 30-40 év körüli férfi, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. Jelenleg is tart a rendőri helyszínelés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentő és tűzoltó a metrólejárónál

Forrás: Facebook

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem jár a metró

A BKK tájékoztatása szerint az M2-es metró a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A pótlóbusz a Batthyány teret nem érinti.

Helyszíni felvétel

Forrás: Facebook

Meghalt egy kamasz

Tavaly októberben, szintén elgázolt egy embert a 2-es metró, szintén a Széll Kálmán téren. Később kiderült, hogy egy 16 éves kamaszlány ugrott a szerelvény elé, aki a helyszínen elhunyt.

Megszólalt a szemtanú

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

Letette a hátizsákját

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel” – írta a baleset után a szemtanú.

Nagy csattanás volt

Majd így folytatta bejegyzését: „Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk”

Nagykovácsiban élt

A 16 éves lány a szüleivel élt Nagykovácsiban és egy fővárosi gimnázium média szakán tanult. A hozzá közel állók azt mondták, kiváló tanulmányi eredményei voltak, éppen ezért senki nem érti miért választotta az öngyilkosságot.A z elhunyt lány édesanyja egy bibliai idézettel búcsúzott a gyermekétől a közösségi oldalon. „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. 16. életévében elment a mi kis szeretetgombócunk!”

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.