Nyomtalanul tűnt el Budapestről, kedd reggel, az ismert színész, Pindroch Csaba sógora. A férfit családtagjai és barátai kétségbeesve keresik a közösségi oldalon, eltűnését a rendőrségen is bejelentették.

A színész is keresi

„Tegnap reggel óta nem ad magáról életjeleket szeretett sógorom, Rajecki Sándor. Budapestről tűnt el, aki látta, tud róla valamit, kérem, értesítsen!” – írta a Facebookon a Jászai Mari-díjas színművész szerdán. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mentősként dolgozott

Rajecki Sándor egy magánmentős cégnél dolgozott, jól felszerelt betegszállító autót vezetett. A felesége bejelentést tett a rendőrségen, és azt szeretné, ha minél előbb bemérnék a férje telefonját, illetve átvizsgálnák azokat a helyeket, amerre gyakran sétált.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A rendőrség is keresi a Rajecki Sándort

Forrás: police.hu

Szomorú üzenetet küldött

„Reggel elindult itthonról, az autóját otthon hagyta, de a kulcsát sehol nem találtuk meg. A telefonján viszont egy baljós üzenetet küldött, ami az instabil lelkiállapotát tükrözte. Pedig előtte még jókedvű, boldog volt” – mondta kétségbeesetten felesége a Blikknek.

Néha lelki problémái vannak

Pindroch Beáta szerint férje, amikor instabil állapotba került, el szokott menni a kőbányai otthonunkhoz közeli lakótelepre, hogy kiszellőztesse a fejét, de napokra sosem tűnt még el.

Beszéltek a nehézségeiről

A színész testvére szerint már korábban is előfordult, hogy mélypontra került, de idáig mindig meg tudták beszélni a nehézségeket. A férjével már több mint 20 éve alkotnak egy párt, és mindennél jobban szeretik egymást.

Telefonja elérhetetlen

„A telefonja élt egy darabig, próbáltam hívni többször, de most már nem kapcsolható. Nagyon rossz ebbe belegondolni és kimondani, de elképzelhető, hogy a legrosszabb történt. Pedig imádta a gyerekeit, engem és az édesanyját is. Várom, hogy csörögjön a telefon vagy nyíljon az ajtó, de erre – sajnos – egyre kevesebb rá az esély”.

Barátai is keresik

Rejecki Sándort nemcsak családja, hanem baráti is keresik. „Gyermekei sem tudják elérni, pedig ők a szeme fényei. Édesanyja sokkos állapotban van. Nagyon jó ember, nem kocsmázó, haverozó típus, csak a családjának él” – írta régi jó barátja a Facebookon.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Várják a szemtanúk jelentkezését

Rajecki Sándor, autóját és mentős ruháját is hátra hagyva tűnt el kedd reggel Budapestről. Családja bízik a közösség erejében, és abban, hogy a férfi hazatalál. Ha tudsz valamit eltűnéséről vagy felismered a férfit, akkor azonnal hívd a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon!

Kiemelt kép: Rajecki Sándor és Pindroch Csaba – Forrás: BPK montázs