Meglepő reggelre ébredtek Érden azok, akik a régi Telki iskola környékén autóztak. Egy szalagkorláton és magasított zebrán fennakadó autóst láthattak, nagy kérdés, hogy csinálta, mi történt?

Elfolyta az olaj és hűtővíz

Egy Volkswagen Passat sofőrje hétfő hajnalban végigszántotta Érden a régi Telki iskola előtt nemrég megcsinált korlátsort, majd a magasított járdán, menetiránnyal háttal állt meg. Az autóból elfolyta az olaj és a hűtővíz. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Drog vagy alkohol

A sofőr vélhetően nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott, ráadásul a képeket elnézve drog, vagy alkohol befolyása alatt állhatott. Egy biztos, komoly teljesítmény a magasított járdán az oszlopsort így behajlítani.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mocsok az autó alatt

Forrás: Facebook – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.

Menetiránnyal szemben

A fényképeken jól látszik, hogy az oszlopok az út felől a járda irányába hajoltak meg, tehát az autós hosszú métereken keresztül oldalra dőlve haladt a járdaszegély peremén. Vélhetően az utolsó korlát és a lépcső együtt megdobták az autót, így átfordult, menetiránnyal szemben.

Letarolt korlátsor

Forrás: Facebook – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.

Lelépett a sofőr

Az egyik érdi közösségi oldalra kerültek fel ezek a képek, ott azt írják, hogy a sofőr elmenekült. Általában a piás vagy drogos sofőrök szoktak lelépni a helyszínről, abban bíznak, ha később elő is kerülnek legalább a piás vezetés, vagy a drog nem lesz a bűnük, az esetet pedig majd kimagyarázzák valahogy.

Fizesse ki a kárt

A közösségi oldalon sokan annak adtak hangot, hogy az érintett járdaszakaszt nemrég újították fel, ezért biztosan kifizettetnék annak árát a felelőtlen autóssal. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép forrása Facebook – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.