Eltűnt egy 15 és egy 16 éves fiatal Budapesten. A fiatalok együtt indultak iskolába, azóta semmi hír nincs róluk.

A rendőrök jelenleg is keresik azt a 15 éves lányt és 16 éves fiút, akik együtt indultak iskolába, de oda nem érkeztek meg

A két gyermek 2019. október 14-én 7 óra 30 perc körül együtt indult el egy XVIII. kerületi gimnáziumba, de oda nem érkeztek meg, azóta életjelet nem adtak magukról.

Kanyó Noémi Petra 15 éves, körülbelül 162 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú, szemüveges lány. Eltűnésekor kék kapucnis pulóvert és szürke nadrágot viselt és egy fekete táska volt nála.

Szitó Richárd 16 éves, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú fiú. Eltűnésekor fekete kapucnis pulóvert, fekete farmert és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi és XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kanyó Noémi Petrát és Szitó Richárdot felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Kiemelt kép: police.hu