Kényelmesen autózott a két hölgy a Peugeot-ban a Béke utcában. Balra akartak kanyarodni, át a síneken, de a sofőr elfelejtett a visszapillantóba nézni. Nagy bumm lett a figyelmetlenségből.

Keresztezte a villamos útját

A 13. kerületben a Béke utcán gurult egy Peugeot a Béke tér felé kedd délelőtt, fél 10 körül, két hölggyel a fedélzetén. Amikor a Tahi utcához értek, balra akartak kanyarodni, a villamospályát keresztezve. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört a Peugeot oldala

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A villamosnak nem sok baja lett

Nem nézett a visszapillantóba

Ilyenkor az a veszélyes, hogy a sofőr csak az esetlegesen szemből felbukkanó villamost figyeli, a visszapillantó tükörbe gyakran elfelejt belenézni, és az autó mögül érkező, vele azonos irányba haladó villamos ütközik az oldalának. Most is ez történt.

Csúnyán összetört a Peugeot oldala

Autóba csapódott a villamos

A Béke tér felé közlekedő 14-es villamos már nem tudott megállni, hiába fékezett, és a Peugeot oldalába csapódott, majd métereken át tolta maga előtt, mielőtt meg tudott állni.

Leemelik az autót a sínről

Megúszták

Szerencsére a hölgyek az autóban nem sérültek meg, mint ahogy a villamos vezetője és utasai sem. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak a néhány méterre lévő angyalföldi tűzőrségről, áramtalanították a személyautót. A roncsot végül a BKV daruja emelte ki a sínekről, 11 óra körül indult meg újból a villamosforgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Levegőbe emelkedett az autó

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián