A 86 éves színész több mint másfél hete szenvedett balesetet, miután a Nemzeti Színházban az egyik próbán leesett a dobogóról. Azóta kiderült, hogy nagyobb a baj mint, ahogyan az elején látszott, hiszen egy súlyos sérüléssel diagnosztizálták.

Félresikerült próba

Ahogyan arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt Bodrogi Gyula balesetet szenvedett az egyik próbán. A színész éppen egy dobogón állt a színpadon, amikor is egy táncmozdulat bemutatása közben elvesztette az egyensúlyát és leesett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Akkor, így nyilatkozott

“Hála istennek nem lett nagy baj, olyan izomláz-szerű fájdalmakat érzek, de szerintem rendben leszek. Nem akarok orvoshoz menni” – jelentette ki határozottan. A színész továbbá azt is elmondta, igyekszik ezentúl jobban vigyázni magára.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Azóta megváltozott a helyzet

Bodrogi másfél hét után vette rá magát, hogy elmenjen orvoshoz, mert a fájdalmai nem múltak el. „Szerdán végül mégiscsak felkerestem az orvost. A panaszaim miatt megröntgeneztek és megultrahangoztak: kiderült, hogy elrepedtek a bordáim” – nyilatkozta a Borsnak.

A pozitív hozzáállása megmaradt

“Kaptam ott dicséretet is, de ki is kaptam az orvostól, amiért nem kértem azonnal segítséget” – folytatta beszámolóját a a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

Legalább két hét mire javulni fog

„Napról napra, óráról órára és percről percre jobban vagyok. A gyógyulás egy lassú folyamat, azt mondták az orvosok, hogy legalább még két hét, mire jelentős javulás állhat be, és már nem kell magam csökkentett üzemmódban tartanom” –mesélte tovább Bodrogi.

Nem állt le a munkával

A színész egyébként így sem állt le a munkával, de ahhoz, hogy teljesen elmúljanak a fájdalmai türelemre van szüksége. Az viszont biztos, hogy már jó úton halad a gyógyulás felé, de ehhez mindenképp sok pihenés kell.

Kevesebb fájdalomcsillapító kell

Míg az elején több fájdalomcsillapítót kellett szednem, most már egyre kevesebb tablettához kell nyúlnom. Az egy ilyen dolog, ami megrepedhet, az meg is reped” – tette hozzá Bodrogi Gyula

A társa is segíti

Bodrogi nincs egyedül a bajban, ott van vele a társa, Vass Angéla, aki mindenben segíti a színművészt. Gondoskodik a gyógyszereiről, megmasszírozza és minden megtesz, hogy mielőbb felépüljön a sérüléséből. „Minden pillanatban a kívánságaimat lesi. Bár nincs könnyű dolga az ételek tekintetében, mert enni nem szeretek, főzni pedig annál inkább” – fogalmazott a színművész A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bodrogi Gyula – Forrás: BPK montázs