A Duna-Ipoly Nemzeti Park elektromos kerékpárjaival járhatjuk be a Visegrádi hegységet. A dunakeszi szabadstrandon családi összművészeti fesztivál kínál szórakozást az egész családnak. A városmajori kertmozi műsorán nagy klasszikus filmdráma lesz műsoron.

E-bike túra a Visegrádi hegységben

Pilismaróton és Visegrádon 14-14 nemzeti parkos e-bike várja a Nemzeti Parkot két keréken felfedezni kívánó kirándulókat, minden kedden panorámatúrával.

Két keréken könnyedén

Kép forrása: dunaipoly.hu

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

A legszebb helyeken

Ezen a nem túl hosszú, de izgalmas látnivalókban mégis nagyon gazdag túrán szeretnék bemutatni Visegrád és egyben a Dunakanyar legszebb panorámájú helyeit. A túra hossza hozzávetőleg 20 km, elektromos kerékpárral könnyen teljesíthető, ettől függetlenül kb. 450 m szintkülönbséget kell leküzdeni. 

Fissz feszt a Dunakeszi Szabadstrandon

Fiatalok Szabadtéri Színpada 10 napon át, Koncz Gábor és Esztergályos Cecília művészeti vezetésével. Az idei fesztivált a nemrégiben elhunyt Jankovics Marcell Kossuth-díjas rajzfilmrendező, a nemzet művésze emlékének ajánlják a szervezők.

Jankovics Marcell emlékére

Kép forrása: dunakeszi.hu

Családi összművészeti programok

 Az ötödik napon fellépnek Viktor Balázs, Parragi Rebeka, Udvari-Lakos Márton, Musztáng SE, Jankovics mesék összevágás, Sysiphus teljes, Jankovics Marcell és a fiatal generáció, Keller Marci, Horváth Csenge, Regős Matyi, Bék Timúr, Pejin Lea, Pásztor Márk és zenekara, DLRM.

Becstelen brigantyk, a Városmajori kertmoziban

A Városmajori Szabadtéri Színpad kertmozijában a nagy klasszikus amerikai-német háborús filmdráma, a Becstelen brigantyk lesz műsroron, a főszerepben Brad Pitt, Christoph Waltz, Michael Fassbender. 18 éven felülieknek ajánlott.

Elgondolkodtató

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 240 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Esztergályos Cecília – Forrás: Youtube/Rangos Katalin, Heti libazsír