A Volkswagen Passat sofőrje nem vette észre, hogy a kereszteződésben nem neki van elsőbbsége, fékezés nélkül beletrafált egy Mercedesbe, amely megpördült és felrohant a járdára.

Sárgán villogtak a lámpák

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy ázsiai férfi haladt Volkswagen Passatjával a zuglói Csertő utcán, mellette egy nő utazott. A Kerepesi út felé tartottak, amikor a hírhedt Füredi úti kereszteződéshez értek, ahol éjjelre sárgán villogóra állítják a közúti jelzőlámpákat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnya lett a VW eleje

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Fékezés nélkül át a kereszteződésen

Lámpák híján a Füredi úton közlekedőknek van elsőbbsége, ezt azonban a Passat vezetője figyelmen kívül hagyta és lassítás nélkül át akart hajtani a csomóponton.

Érkezett a Mercedes

A Gvadányi út felől még nem is érkezett senki, az Örs vezér tere felől viszont annál inkább, méghozzá egy középkorú férfi Mercedesszel, aki egyáltalán nem számított ilyen orvtámadásra.

Kitörött a Merci kereke

Megördült a Volkswagen

A Volkswagen a Mercedes bal oldalának rohant, majd megpördült és a kereszteződésben maradt, a Mercedes pedig felrohant a járdára, szerencsére csak a parkoló autók mellé, a járdán pedig a késői időpont miatt és az esős idő miatt senki sem tartózkodott.

Totálkáros lett a VW eleje

Kirobbantak a légzsákok

Az autókban utazó mindhárom személy használta a biztonsági övét, így az érintett légzsákok mind működésbe léptek, ennek köszönhetően csak a VW hölgy utasa sérült meg könnyebben, őt a mentőszolgálat további kivizsgálás céljából kórházba szállította.

Nem volt dugó

Jelentős forgalmi akadály nem alakult ki és a trolik is ki tudták kerülni a kereszteződésben pihenő roncsot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/GK