A tetejére állt egy piros furgon szerda késő délután a Megyeri híd M3-es felé vezető oldalán, nem sokkal később két kamion ütközött, nem mesze ez előző baleset helyszínétől.

A baleset szerda késődélután történt a Megyeri hídon. A balesetben megsérült járművek az autóút belső és középső sávját elfoglalják, ezért torlódásra számíthatnak az arra közlekedők. Friss hírek itt!

Műszaki mentés céljából a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki a balesethez, egyre hosszabb a feltorlódott autósor.

A helyszínen készült kiemelt fotón látszik, hogy az útpálya tele van törmelékkel, egy piros furgon pedig a feje tetejére borult, mellette állnak a baleset résztvevői, szemtanúi.

A katasztrófavédelem kiérkezett mentőegysége a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani – tájékoztatta portálunkat a katasztrófavédelem.

Újabb baleset

A rendőrség 18:32-kor arról tájékoztatott, hogy egy másik baleset is történt nem messze az előzőtől. Eddig tisztázatlan okból ütközött össze 2019. november 23-án 17 óra 52 perckor egy tehergépkocsi és egy nyergesvontató az M0-ás autóút 73-as kilométerszelvényében, a 11-es főút felől az M2-es autóút irányába vezető útszakaszon. A balesetben megsérült járművek az autóút belső és középső sávját elfoglalják, ezért torlódásra számíthatnak az arra közlekedők.

Kiemelt kép: A furgonos baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Facebook, köszönjük a kép feltöltőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását