Ma sem egyszerű autóval közlekedni az agglomerációban. Lezárták a Ferihegyi utat, az MO-nál felborult egy autó.

Adja el az ingatlanát jó áron! Hirdesse a BudaPestkörnyéke.hu portálon az ingatlanát, mutassa meg azoknak, akik pont azért olvasnak minket, mert kiköltöznének a fővárosból és még csak tájékozódnak. Az ingatlanhirdetésekhez sok extrát is adunk, részletek itt!

A Balatoni út végén, az MO-s autópálya lehajtójánál Diósd térségében felborult egy autó. Óriási a torlódás Budapest felé.

Összeütközött három személyautó Budapest X. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Gyömrői úti felüljárónál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik autóból és áramtalanították a járműveket. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.Nehéz az előrejutás a 7-es főúton Diósd központjától a főváros felé, mert az M0-s autóút csatlakozásánál korábban baleset t-s az M0-stól befelé lassul le a sor.

Az M5-ös autópályán, Újhartyán térségében az elválasztó sáv növényzetét gondozzák. Röszke felé a 44-es km közelében a belső sávot zárják le szakaszosan, ez okozza a torlódást.

Erős a forgalom a főváros felé a 31-es főúton Mendénél és Maglódnál, a 4-es főúton Monor és Üllő között, az 51-esen Dunaharasztinál, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé.
Az M2-es autóút forgalma is lelassult Göd és Dunakeszi között, a 23-as km-nél egy korábbi baleset is akadályozza a forgalmat. A 2-es főúton is csak araszolnak az autók Dunakeszinél. A 11-es főúton Leányfalu átkelési szakaszán, illetve Budakalásztól befelé torlódik a forgalom.

Kiemelt kép: Facebook